Φεύγας: Τιμούμε όσους πολέμησαν την τουρκική θηριωδία, το μαύρο καλοκαίρι του 1974

“46 χρόνια από την τουρκική εισβολή, η Κύπρος βιώνει τις τραγικές συνέπειες της βάρβαρης τουρκικής εισβολής” αναφέρει σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας. Στην ίδια ανάρτηση ο κ. Φεύγας επισημαίνει ότι: ¨46 χρόνια μετά η Κύπρος διεκδικεί λύση βασισμένη στα πλαίσια της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, του Διεθνούς Δικαίου, στις αρχές και αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.”


Ακολουθεί η ανάρτηση

“46 χρόνια από την τουρκική εισβολή, η Κύπρος βιώνει τις τραγικές συνέπειες της βάρβαρης τουρκικής εισβολής. 46 χρόνια μετά η Κύπρος εξακολουθεί να παραμένει μοιρασμένη.

Ιερό χρέος όλων είναι να μαθαίνουμε από την ιστορία μας και να τιμούμε αυτούς που αγωνίστηκαν για την προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και όσους πολέμησαν την τουρκική θηριωδία το μαύρο καλοκαίρι του 1974. 
46 χρόνια μετά η Κύπρος διεκδικεί λύση βασισμένη στα πλαίσια της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, του Διεθνούς Δικαίου, στις αρχές και αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.”
Κώδικας ενσωμάτωσης σε ιστοσελίδες



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...