Φεύγει από το ευρώ η Γερμανία και φτιάχνει την Πρωσία

ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ – ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΥΕΙ 3.381 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ

ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα και αφορά τον επαναπατρισμό στην Γερμανία 3.381 τόνων χρυσού, που μέχρι τώρα φυλάσσονταν σε Αμερικανικές και Γαλλικές τράπεζες.

Η απόφαση της Γερμανικής κυβέρνησης να επαναπατρίσει το σύνολο των ράβδων χρυσού και να αγοράσει όσο χρυσό κυκλοφορεί στις αγορές υποκρύπτει σκοπιμότητες και εντάσσεται σε ένα τολμηρό σχέδιο, που προωθούν ορισμένοι κύκλοι του Βερολίνου που διαβλέπουν σύντομα τη χρεοκοπία της Ευρωζώνης και την επιστροφή της Γερμανίας στο μάρκο.

Μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να καταλήξει στην προσπάθεια συγκρότησης μιας νέας Γερμανικής αυτοκρατορίας, στην οποία θα συμμετέχουν τα κράτη της παλιάς Πρωσίας και οι δορυφόροι τους.

ΓΕΡΜΑΝΟΙ πολιτικοί πιστεύουν στο μοντέλο ενός σφικτού Γερμανικού κράτους που σε πρώτη φάση θα περιλαμβάνει την Αυστρία, την Ουγγαρία, την Λιθουανία, την Τσεχία και την Πολωνία.

Η νέα Γερμανική αυτοκρατορία θα διέπεται από αυστηρούς δημοσιονομικούς κανόνες και θα διοικείται από το Βερολίνο.

ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ κύκλοι της Γερμανίας θεωρούν τα σημερινά κράτη που μετέχουν στην Ευρωζώνη, απείθαρχα και εκτεθειμένα σε τοξικά χρέη και επομένως αποτελούν βαρίδια για την πειθαρχημένη Γερμανία.

Γι΄ αυτό άλλωστε πυροβολούν συστηματικά τις χώρες του Νότου, κυρίως την Ιταλία και την Γαλλία, επιδιώκοντας στην ουσία την αποδόμηση της Ευρωζώνης αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι Γερμανοί θεωρούν επίσης βέβαιον ότι κάποιες χώρες της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης που συνδέονται με τον Αμερικανικό παράγοντα, θα ακολουθήσουν το δρόμο της Μεγάλης Βρετανίας, αποχωρώντας μόνες τους από την Ευρωζώνη.

Άλλωστε στην Γαλλία, την Ιταλία και την Ολλανδία οι συσχετισμοί δυνάμεων οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην έξοδο των χωρών αυτών από την Ευρωζώνη.

Οι εξελίξεις προς την κατεύθυνση αυτή αναμένεται να επιταχυνθούν με δεδομένη τη στρατηγική του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, για ολική επαναφορά στο προσκήνιο των νικητών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, δηλαδή των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας και της Ρωσίας.

Στο νέο γεωπολιτικό χάρτη αναγκαστικά η Γερμανία αναζητεί τους δικούς της σταθερούς συμμάχους στις χώρες της πάλαι ποτέ Πρωσικής αυτοκρατορίας.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και ο επαναπατρισμός των αποθεμάτων χρυσού τα οποία μέχρι σήμερα βρίσκονταν σε ξένες τράπεζες.

Έχοντας στη διάθεσή τους τεράστια αποθέματα χρυσού που υπολογίζονται σε 3.381 τόνους, η Γερμανία μπορεί να στηρίξει με ασφάλεια την επιστροφή στο μάρκο, εγκαταλείποντας το τοξικό ευρώ, πριν η κατάρρευση του ενιαίου νομίσματος ισοπεδώσει και τη Γερμανική οικονομία.

Μέχρι να ολοκληρώσει το τολμηρό σχέδιο το Βερολίνο συνεχίζει να ξεζουμίζει τις οικονομίες του Νότου, δημιουργώντας πλεονάσματα από τα ελλείμματα της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Ελλάδας.

Η λεηλασία των χωρών του Νότου έχει ημερομηνία λήξεως. Ήδη οι Ιταλοί άρχισαν να αγνοούν επιδεικτικά τις αποφάσεις των Βρυξελλών και αυτό φάνηκε με την απόφαση για ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας Monte dei Paschi di Siena που κατέρρευσε και προσπαθεί να διασωθεί με κεφάλαια του Ιταλικού δημοσίου.

Ο Σόιμπλε και τα υπόλοιπα γεράκια στο Βερολίνο έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τις κοσμοϊστορικές αλλαγές που έρχονται στην Ευρώπη, μετά την απρόσμενη και σαρωτική νίκη του Τραμπ στις Αμερικανικές εκλογές.

Γι΄ αυτό προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα και ονειρεύονται την επανασύσταση της πάλαι ποτέ Πρωσικής αυτοκρατορίας.

Το σχέδιο είναι τολμηρό, αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι θα τα καταφέρουν.

Γιατί οι Γερμανοί είναι γεννημένοι να κερδίζουν πάντα τις μάχες και να χάνουν τους πολέμους.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...