Φιλική νίκη επί του Ίκαρου Πετρωτού για την ΑΕΚ Μεσολογγίου (vid)

Το δεύτερο φιλικό τεστ από την έναρξη της προετοιμασίας της έδωσε το απόγευμα στο γήπεδο του Γαλατά κόντρα στον Ίκαρο Πετρωτού Πατρών, η ΑΕΚ Μεσολογγίου. Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας πήρε την φιλική νίκη με σκορ 2-1.

Οι δύο προπονητές Γιάννης Γουλης και Αντώνης Ζήκος έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα από το σημερινό τους παιχνίδι όπου η ΑΕΚ Μεσολογγίου στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-0 με δύο γκολ της Βραζιλιάνας μεσοεπιθετικού Gomes Farias στο 22′ , 38′ βίντεο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές πού πραγματοποίησε η ΑΕΚ Μεσολογγίου αποσυντονισε την ομάδα και έδωσε πλήρως τα ηνία στην Πατρινή ομάδα πού προσπαθούσε με μακρινά σουτ, κυρίως της Βατσικα νά παραβιάσει την εστία τής πρωτοεμφανιζόμενης τερματοφύλακα Souza Graziele πού πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις. Ενω στο 75′ η Λαζανά Β. με ωραία ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι από την Ψάλτη και αστοχεί για το 3-0, στο 78′ η Τσαραντανη εκμεταλλευόμενη αμυντική ολιγωρία από κοντά μειώνει σε 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ο κ.Γκιαφης Δημήτρης.

ΑΕΚ Μεσολογγίου: (Γιάννης Γουλής) Souza Gr., Παπαδογεωργου, Κάππα, Οικονόμου, Βράνα-Τριανταφύλλου, Γεωργίου, Σταυροπούλου, Gomes Farias, Λαζανά Β., Λαζανά Β., Παπαϊωάννου (αγωνίστηκαν ακόμη η Τσιρογιάννη,Πετσινη, Χριστοπούλου, Βραχα, Βητουρατου Σ., Πολύζου, Συσσοβίτη, Βητουρατου Α.).

Ο αγώνας ήταν διάρκειας 80′ .

Τον αγώνα παρακολούθησαν και τα δύο μέλη τών επιτροπών της ΕΠΟ, κα Ρομπολα Αριστέα και Αντωνόπουλος Κώστας.

Ήταν το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στο ανακατασκευασμένο γήπεδο του Γαλατά και τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγίου για τη φιλοξενία.

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την κοινότητα του Γαλατά και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κ Λευτέρη Μπαλωμένο για την παραχώρηση του γηπέδου , για τη διεξαγωγή του φιλικού αγωνα της ομάδας μας με τον Ίκαρο Πετρωτού Πατρών που διεξήχθη σήμερα (2/10) το απόγευμα.

Η ανακοίνωση αυτή αναφέρει: «Η ΑΕΚ Μεσολογγίου ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της κοινοτητας του Γαλατά κ Λευτέρη Μπαλωμένο για την παραχώρηση του γηπέδου για τον φιλικό αγώνα τής ομάδας μας με τον Ίκαρο Πετρωτού Πατρών.

Το ανακατασκευασμένο γήπεδο τού Γαλατά αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι όχι μόνο για τον Γαλατά αλλά και για όλη την περιοχή και αυτό οφείλεται εξ ολοκλήρου στον πρόεδρο της κοινότητας και στον Δήμο Ναυπάκτου πού δημιουργεί τέτοιους αθλητικούς χώρους.

Η βοήθεια ήταν πολύτιμη, οι παροχές και η φιλοξενία εξαιρετική! Σας ευχαριστούμε!!!!»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...