Φιλιππίδης: Καταγγελία για «φέσια» 100.000 ευρώ σε πολιτική μηχανικό και μάστορες για τη βίλα στο Σοφικό

Οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης και η οικογένειά του τα οποία οδήγησαν τη βίλα στο Σοφικό να βγει σε πλειστηριασμό. Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης (05/01), ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να χρωστάει περισσότερα από 100.000 ευρώ σε μάστορες αλλά και στην πολιτικό μηχανικό η οποία είχε αναλάβει την κατασκευή του έργου.

Σύμφωνα με όσα είπε η πολιτικός μηχανικός, Νικολέτα Γιάννου, το έργο ξεκίνησε το 2010 και για δύο χρόνια όλοι πληρωνόντουσαν κανονικά. Κάποια στιγμή, οι πληρωμές σταμάτησαν. εκείνη και ο σύζυγός της συνέχιζαν τις εργασίες για την οικία.

«Το έργο συνεχιζόταν και η κ. Ελπίδα Νίνου το έβλεπε κανονικά. Χρήματα δεν ερχόντουσαν και το έργο συνεχιζόταν. Τα χρήματα συνολικά, μαζί με τους μάστορες ήταν 104.300 ευρώ. Δε μου είπαν ποτέ για τις οικονομικές δυσχέρειες. Μου έλεγαν ότι είχαμε συμφωνήσει τόσα χρήματα. Βεβαίως και κινήθηκα νομικά, γιατί τα χρήματα δεν τα χρωστούσε μόνο σε εμένα. Μεμονωμένα και τμηματικά κινηθήκαμε όλοι οι εργαζόμενοι. Με πέντε αγωγές συνολικά ζητάμε το ποσό των 104.300» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Γιάννου.

«Χρέωσε όλο τον κόσμο κόσμο εδώ πέρα»

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε και ο πρόεδρος της κοινότητας Σοφικού, Γρηγόρης Ρωτίδης, ο οποίος έχει εμπλακεί στην κατασκευή του σπιτιού σε ότι αφορά τα ξυλουργικά. Ο κ. Ρωτίδης επιβεβαίωσε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης «αγόρασε κάποια οικία, έκανε μία ανακαίνιση» και «χρέωσε όλο τον κόσμο κόσμο εδώ πέρα».

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της κοινότητας ο Πέτρος Φιλιππίδης «δεν πλήρωσε κανέναν αλλά αυτή η ιστορία πάει 10ετία πλέον. Ξέρω ότι στους Σοφικήτες εδώ, τουλάχιστον 10 άτομα που ξέρω εγώ χρωστάει. Χρωστάει 10.000 ευρώ, άμα τα μαζέψουμε όλα υλικά οικοδομών, στους μηχανικούς, ξυλουργούς σε διάφορους».

πηγη newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...