Φινάλε με πλούσιο θέαμα στο τουρνουά 3on3 του ΠΑΣ Ναυπάκτου


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 το διήμερο Τουρνουά «3on3 street basket» που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου για 6η χρονιά στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Ναυπάκτου, στην παραλία της Ψανής. Πλούσιο θέαμα και αρκετός κόσμος παρακολούθησε τις αναμετρήσεις των “μεγάλων” και τη δεύτερη μέρα των αγώνων γεγονός που αποδεικνύει τη δίψα μικρών και μεγάλων για παρακολούθηση τέτοιου είδους διοργανώσεων και αγώνων που τόσο πολύ έλειψαν την περίοδο της πανδημίας! Στο αγωνιστικό μέρος, το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο καθώς πολλά παιχνίδια κρίθηκαν στον πόντο μιας και το επίπεδο των ομάδων ήταν για μια ακόμη χρονιά αρκετά υψηλό. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο τουρνουά πήραν μέρος ομάδες παικτών από τη Ναύπακτο αλλά και από την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο ( Πάτρα, Μεσολόγγι, Ερατεινή, Ιτέα, Βόλο). Από νωρίς το απόγευμα, όλα προμήνυαν ότι θα ακολουθήσει μια πολύ όμορφη μπασκετική γιορτή και οι αθλητές των 14 ομάδων πήραν τις θέσεις τους στο γήπεδο. Ύστερα από κλήρωση δημιουργήθηκαν 4 Όμιλοι και με πρωτάθλημα ενός γύρου, οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου οδηγήθηκαν στα προημιτελικά και στη συνέχεια με τη διαδικασία των νοκ άουτ αγώνων φτάσαμε στους τελικούς της διοργάνωσης.
Στον 1ο Όμιλο οι «Τοξοβόλοι» ( Αλεξανδρής Ν., Σταμάτης Π., Σταυρόπουλος Σπ., Ντάλλας Φ.) τερμάτισαν στην 1η θέση, οι «Ήττα Jazz» (Κοτίνης Γ., Τσεμπέρης Ι., Δρικόγιας Γρ., Κονίδας Γ.) στην 2η , οι «Blackops» (Κάτσης Χρ., Θεοδώρου Ι., Κανούρης Β.) στην 3η και οι «Έλα που είσαι» (Φούντας Α., Φούντας Φ., Ορφανουδάκης Ι. ) στην 4η θέση. Στον 2ο Όμιλο οι «97άρηδες» (Δούρος Β., Ασημακόπουλος Σ., Αμπλάς Σ.,) τερμάτισαν στην 1η θέση, οι «Red Dragon» (Τριπολίδης Δ., Τριπολίδης Ι., Μπουραντάς Ν.) στην 2η, οι «Bet-ατζήδες» (Λαούρδας Π., Παπαθανασίου Α., Σταμάτης Γ) στην 3η και οι «Monks» (Αλεξανδρής Β., Πλούμης Γ., Κόκκαλης Δ., Ρισβάς Α.) στην 4η θέση. Στον 3ο Όμιλο τα «Νυχτεριδίνια» (Καλογιάννης Α., Μπαράκος Δ., Μπαράκος Γ.) τερμάτισαν στην 1η θέση, οι «Retro Boys» (Ζησιμόπουλος Θ., Μαρούλης Δ., Βαρελάς Λ., Τσάτσος Δ.) στην 2η, και οι «Απίθανοι B.C.» (Πολύχρονος Π., Πολύχρονος Χ., Πολύδωρος Σ., Πελέκης Π.) στην 3η θέση. Στον 4ο Όμιλο οι «Vambeers» ( Ζέρβας Π., Σταχίκας Χ., Κυριαζής Ν.) τερμάτισαν στην 1η θέση, οι «The DNP’s» (Καζαντζής Α., Δημητρόπουλος Δ., Βίσας Άγγελος) στην 2η θέση, και οι «CAP» (Κωστογιάννης Α., Λουκάνη Α., Πετρομανωλάκης.) στην 3η θέση.
Στα προημιτελικά οι «Τοξοβόλοι» νίκησαν τους «Red Dragon» με σκορ 10-8, οι «97άρηδες» επικράτησαν εύκολα των «Ήττα Jazz» με σκορ 16-7, τα «Νυχτεριδίνια» ξεπέρασαν δύσκολα το εμπόδιο των «DNP’s» με σκορ 11-9 και οι «Retro Boys» πήραν δύσκολα την επί των «Vambeers» με 12-10.
Στους ημιτελικούς είδαμε συναρπαστικούς αγώνες με τους «97άρηδες» να νικούν εύκολα τους ” Τοξοβόλους ” με σκορ 16-4 και τα «Νυχτεριδίνια» να επικρατούν δύσκολα των «Retro Boys» με σκορ 9-7 και να παίρνουν το 2ο εισιτήριο για τον τελικό.
Ο μεγάλος τελικός ανέδειξε πρωταθλητές τους «97άρηδες» καθώς επικράτησαν των «Νυχτεριδίνιων» με το ευρύ σκορ 16-4 και κατέκτησαν δίκαια την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο του τουρνουά, αφήνοντας τα “Νυχτεριδίνια” στην 2η θέση και στο αργυρό μετάλλιο. Στον μικρό τελικό οι «Τοξοβόλοι» νίκησαν εύκολα τους «Retro Boys» με σκορ 14-7 και κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Πολύτιμη ήταν η συνδρομή του τοπικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Ναυπάκτου για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων με εθελοντές, καθώς και των Χορηγών της Διοργάνωσης, τα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη και το κατάστημα γενικού εμπορίου του κ.Σπύρου Τσέλιου.
Η Διοίκηση και οι Προπονητές του ΠΑΣ Ναυπάκτου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συμμετέχοντες που με την αγάπη τους έχουν καταστήσει το τουρνουά θεσμό για την πόλη και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το επόμενο 3o3 street basket ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2023.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...