Φινάλε με πλούσιο θέαμα στο τουρνουά 3on3 του ΠΑΣ Ναυπάκτου


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 το διήμερο Τουρνουά «3on3 basket» που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου για 5η συνεχή χρονιά στην παραλία της Ψανής. Πλούσιο θέαμα και πάρα πολύς κόσμος παρακολούθησε τις αναμετρήσεις των “μεγάλων” και τη δεύτερη μέρα των αγώνων.

Το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο καθώς τα περισσότερα παιχνίδια κρίθηκαν στον πόντο και το επίπεδο των ομάδων ήταν αρκετά υψηλό. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο τουρνουά πήραν μέρος ομάδες από την ευρύτερη περιοχή (Αίγιο, Πάτρα, Μεσολόγγι) καθώς και παραθεριστές από την Αθήνα. Από νωρίς το απόγευμα οι αθλητές πήραν τις θέσεις τους στο γήπεδο και ύστερα από κλήρωση δημιουργήθηκαν 4 Όμιλοι και με πρωτάθλημα ενός γύρου, οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου οδηγήθηκαν στα προημιτελικά, και με τη διαδικασία των νοκ άουτ αγώνων φτάσαμε στον τελικό της διοργάνωσης.


Στον 1ο Όμιλο οι «Buzzer eaters» ( Θεοδώρου, Γκρέκας, Αγγελόπουλος, Νούλας) τερμάτισαν στην 1η θέση, οι «Rookies» (Σταμάτης, Ντάλλας, Μίχος, Αλεξανδρής) στην 2η , οι «Black Ingots» (Κοντόγιωργας, Νακόπουλος.Μ, Νακόπουλος Αν,) στην 3η και οι «Spa» (Παπακώστας, Σίσκος, Αμπλάς ) στην 4η θέση. Στον 2ο Όμιλο οι «Μύστες» (Δούρος, Ασημακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Στυλιαράς ) τερμάτισαν στην 1η θέση, οι «Old school boys» (Ζησιμόπουλος, Καραγιώργος, ΣταθάτοςΠ) στην 2η, οι «Σκαλιώτες» (Τσιφτιλής, Νταουσάνης, Κουφογιάννης, Μπέσσας) στην 3η και οι «The moneymakers» (Κροκίδας, Ζαμπάρας, Τσιλιγιάννης, Τσοπανάς, Καπετανάκης.Κ) στην 4η θέση.

Στον 3ο Όμιλο οι «Team Kouman» (Παναγόπουλος, Αδαμόπουλος.Λ, Κουμανιώτης) τερμάτισαν στην 1η θέση, οι «Άσχετοι» (Καλογιάννης.Α, Καλογιάννης.Λ, Μπαράκος, Λιβιέρης,) στην 2η, οι «Aigialeiaspor» ( Τσερεντζούλιας, Ζεντέφης, Τεμπέλης) στην 3η και οι «Kolokoloko» ( Αδαμόπουλος.A, Παναγιωτόπουλος, Κακούσης, Φρέγκου) στην 4η θέση. Στον 4ο Όμιλο οι «Όλα μπλε» (Τσαπατώρης, Τριπολίδης Δ, Μπαλντάς) έχοντας το απόλυτο 3 στα 3 τερμάτισαν στην 1η θέση, οι «Deportivo Faliro» (Ζαμπάρα, Μαρινάκης, Κριεκούσης, Τρίγκας, Γκολιόπουλος) ύστερα από 3πλή ισοβαθμία και με καλύτερη διαφορά πόντων πήραν στην 2η θέση, οι «70ς» ( Κουτσογιάννης.Β, Κουτσογιάννης Ι, Ταλαμάγκας.Χ, Γαλάνης.Ν) την 3η και οι «Τσουμαντωνόπουλος all star»( Τσούμας, Αντωνόπουλος, Χολέβας, Αδραχτάς) την 4η θέση.
Στα προημιτελικά οι «Old school boys» νίκησαν τους «Buzzer eaters» με σκορ 11-8, οι «Μύστες» επικράτησαν εύκολα των «Rookies» με σκορ 11-4, οι «Team Kouman» ξεπέρασαν άνετα το εμπόδιο των «Deportivo Faliro» με σκορ 11-6 και οι «Όλα μπλέ» πήραν δύσκολα την πρόκριση με τρίποντο στο τέλος επί των «Άσχετων» με 11-10.Στους ημιτελικούς είδαμε συναρπαστικούς αγώνες με τους «Old school boys» να νικούν τις ” Team Kouman ” με σκορ 11-7 και τους «Μύστες» να επικρατούν των «Όλα μπλε» με σκορ 11-7.
Ο μεγάλος τελικός ανέδειξε πρωταθλητές τους «Μύστες» καθώς επικράτησαν με τρίποντο του Δούρου των «Old school boys» με σκορ 11-9 και κατέκτησαν την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο του τουρνουά, αφήνοντας τις “παλιοσειρές” στην 2η θέση . Στον μικρό τελικό οι «Team Kouman» νίκησαν τους «Όλα μπλε» με σκορ 11-9 και κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. MVP Player του τουρνουά αναδείχθηκε ο Βασίλης Δούρος.
Υποστηρικτής του τουρνουά ήταν τα Εκπαιδευτήρια Πάνου.
Πολύτιμη ήταν και η συνδρομή του τοπικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων με εθελοντές, αλλά και το κατάστημα γενικού εμπορίου του κ.Σπύρου Τσέλιου για την προσφορά των νερών στους αθλητές.
Η Διοίκηση και οι Προπονητές του ΠΑΣ Ναυπάκτου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συμμετέχοντες που με την αγάπη τους έχουν καταστήσει το τουρνουά θεσμό για την πόλη και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το επόμενο 3o3 basket ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 2020.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...