Ολο το παρασκήνιο με την αποχώρηση του Γιώργου Ευγενίδη από τον ΣΚΑΪ

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης αποχώρησε ένα μήνα νωρίτερα από το προβλεπόμενο  από τον Σκαι

 με το παρασκήνιο να μιλάει για ενόχληση της διοίκησης από τη μεταγραφή του. Σύμφωνα με το tinasmess.gr πριν από περίπου μια εβδομάδα ο Γιώργος Ευγενίδης δέχθηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση από το STAR ώστε να αναλάβει το μεσημεριανό δελτίο αλλά και τον σχολιασμό στο κεντρικό με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Ευγενίδης έσπευσε να ενημερώσει τους ανωτέρους του για την απόφασή του αυτή να φύγει από τον ΣΚΑΪ μετά την δελεαστική πρόταση, χωρίς καν να περιμένει αντιπρόταση από το κανάλι του Νέου Φαλήρου καθώς είχε ήδη πάρει την απόφασή του. Ωστόσο, δεν θέλησε να φύγει νωρίτερα καθώς σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να χαλάσει το πρόγραμμα των αδειών των συναδέλφων του και θα παρέμενε στον σταθμό κανονικά μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Όταν όμως θέλησε να ευχαριστήσει και να αποχαιρετήσει τη Διοίκηση του σταθμού βρήκε όχι μόνο την πόρτα κλειστή αλλά και του διεμηνύθη να φύγει την Παρασκευή από τον σταθμό. Ετσι, μετά το τέλος της εκπομπής σήμερα και το τέλος της βάρδιάς του, ο δημοσιογράφος αποχαιρέτησε όσους συναδέλφους του βρίσκονταν στο κανάλι και έκανε μια ανάρτηση στα social media με πολλές ερμηνείες επιβεβαιώνοντας και το γεγονός της αποχώρησης και μεταγραφής του σε άλλο κανάλι εμμέσως πλην σαφώς.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...