Φοβούνται τον Γιάννο

Φοβούνται τον Γιάννο

Η αποκάλυψη του, έμπειρου περί τα αμυντικά θέματα, συναδέλφου Αλέξανδρου Τάρκα, για τέσσερις, τουλάχιστον, μυστικές συναντήσεις Σημίτη-Παπαντωνίου, την περίοδο που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη το εξοπλιστικό πρόγραμμα, από το οποίο προέκυψαν οι μίζες, που οδήγησαν στη φυλακή τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, εξηγούν την «πρεμούρα» και τους φόβους, όσων συγκροτούν και σήμερα το πολυπλόκαμο εκσυγχρονιστικό «λόμπι».

Έχουν κατανοήσει ότι η περίπτωση Παπαντωνίου, έχει βέβαια ομοιότητες, αλλά και ουσιώδεις διαφορές, με την αντίστοιχη του προκατόχου του. Ο τελευταίος, βλέπετε, ανήκε «ψυχή τε και σώματι» στο εκσυγχρονιστικό μπλοκ, οπότε και οι ταυτίσεις είναι πιο προφανείς. Το εκσυγχρονιστικό μπλοκ, ως τώρα αισθανότανε ασφαλές, αφού στη φυλακή ήταν ο Άκης και ο Σμπώκος. Και το «κακό» ΠΑΣΟΚ συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο που οι εκσυγχρονιστές συνεργάζονται και αγαπούν τον Κυριάκο. Τώρα όμως που ο Γιάννος είναι στα δύσκολα, αισθάνονται ανασφαλείς. Κι αυτό γιατί πέρα όλων των άλλων, ο Γιάννος δεν είναι Άκης, από την άποψη ότι δε δεσμεύεται από κάποιον «αταβιστικό» κομματικό πατριωτισμό, που να υπαγορεύει τακτική «ομερτά». Και είναι αυτό που φοβούνται τώρα όλοι οι άνθρωποι του… καλού συστήματος.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/PARAPOLITIKA/346210-PHoboyntai-ton-Gianno ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...