Φοιτητής εκβίαζε 25χρονη με γυμνές φωτογραφίες της για να… “βγάλει το χαρτζιλίκι του”

Φοιτητής εκβίαζε 25χρονη με γυμνές φωτογραφίες της για να… “βγάλει το χαρτζιλίκι του”
Φοιτητής εκβίαζε 25χρονη με γυμνές φωτογραφίες της για να…


24/01/2020 – 13:08

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας Ηρακλείου, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ένας 22χρονος σπουδαστής, μετά από καταγγελία πως εκβίαζε μια 25χρονη, από την οποία απαιτούσε χρήματα για να μη δημοσιοποιήσει πιο προσωπικές φωτογραφίες της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα προχώρησε σε καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου, αναφέροντας ότι γνωρίστηκε διαδικτυακά με τον 22χρονο στις 18 Ιανουαρίου, την έπεισε να του στείλει προσωπικές της φωτογραφίες και στην συνέχεια την εκβίαζε να του δώσει χρήματα, προκειμένου να μην τις δημοσιοποιήσει.

Όπως είπε η 25χρονη, ο νεαρός αρχικά ζήτησε το ποσό των 2.000 ευρώ και όταν αυτή του είπε πως δεν το διαθέτει “έριξε” στην τιμή στα 200 ευρώ.

Συμφώνησαν να του τα στείλει με κούριερ, αλλά η κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία, τα χρήματα προσημειώθηκαν και όταν ο 22χρονος πήγε να παραλάβει το “δέμα” συνελήφθη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός παραδέχθηκε την πράξη του λέγοντας ότι το “έκανε για να βγάλει το χαρτζιλίκι του”.

Ο Εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί ελεύθερος και να γίνει προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση, αλλά και για να διερευνηθεί αν ο 22χρονος είχε κινηθεί ανάλογα και με άλλες κοπέλες.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...