Τώρα που η υπόθεση κατέληξε με τον πιο τραγικό τρόπο και ο 32χρονος Μπάμπης είναι ο- καθ’ ομολογίαν- δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν, στο έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα, στις 11 Μαΐου, η δοκιμασία για τις 2 οικογένειες, είναι τεράστια.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το πρωί της Παρασκευής 18 Ιουνίου, μία ημέρα μετά την ομολογία του πιλότου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο αδερφός του βρέθηκε στο σπίτι των γονιών της Καρολάϊν, στην Αλόννησο, σε μία προσπάθεια να σταθεί δίπλα τους, σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Πρόκειται και για την μοναδική κίνηση από την πλευρά της οικογένειας του πιλότου, που δεν έχει αντιδράσει στις τελευταίες εξελίξεις.

Σημειώνεται, πως ο αδερφός του Μπάμπη μετέβη μαζί με τον αδερφό του στο νησί για το μνημόσυνο της 20χρονης κοπέλας και αποφάσισε να μείνει εκεί και τώρα να δείξει την στήριξή του στην οικογένεια της Κάρολαϊν.

Εξάλλου, όπως λένε συγγενείς και φίλοι από την Αλόννησο, ποτέ το μυαλό τους δε θα μπορούσε να χωρέσει τη βαρβαρότητα που έζησε η Καρολάϊν και το θέατρο που ακολουθούσε μετά από την πλευρά του 32χρονου πιλότου. Ήταν τα παιδιά τους που τα έβλεπαν να γυρνάνε στους δρόμους του νησιού χέρι χέρι. Ήταν ο Μπάμπης που πέταγε με το ελικόπτερο πάνω από το λύκειο για να τον δει η Κάρολαϊν.«Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, προσπαθούμε να καταλάβουμε τον λόγο», λέει ο Γιάννης Τσώλης, οικογενειακός φίλος.

thecaller.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...