Φονικό στο Ηράκλειο: Λίντσαραν τον δράστη έξω στα δικαστήρια – Τι είπε η κόρη του θύματος

Φονικό στο Ηράκλειο: Λίντσαραν τον δράστη έξω στα δικαστήρια – Τι είπε η κόρη του θύματος
Φονικό στο Ηράκλειο: Λίντσαραν τον δράστη έξω στα δικαστήρια - Τι είπε η κόρη του θύματος (φώτο)


17/01/2020 – 11:58

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα ο 50χρονος που σκότωσε εν ψυχρώ τον 80χρονο

Ο 50χρονος δράστης της δολοφονίας του 80χρονου στις Μοίρες Ηρακλείου έφτασε σήμερα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου .

Από νωρίς το πρωί, αρκετός κόσμος είναι συγκεντρωμένος στα δικαστήρια του Ηρακλείου όπου λίγο πριν τις 11.00 το πρωί έφτασε ο 50χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 80χρονου.

Μάλιστα, συγγενείς του θύματος επιχείρησαν να ξυλοκοπήσουν τον δράστη της δολοφονίας του πατέρα τους με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια, ενώ ο 50χρονος φυγαδεύτηκε, στην κυριολεξία, μέσα στο δικαστήριο.

«Μας οδηγούν να πάρουμε κι εμείς τα όπλα στα χερια»
Η κόρη του 80χρονου δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή της για τη δολοφονία του πατέρα της ενώ επιχείρησε να επιτεθεί στον δράση με τους αστυνομικούς να την σταματούν. 

Μέσα σε κλάματα και απαρηγόρητη από τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, η κόρη του θύματος στις δηλώσεις που έκανε δεν βρήκε να πει πολλά λόγια: «Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε. Ο πατέρας μου είναι νεκρός, η μητέρα μου νοσηλεύεται τραυματισμένη στο ΠΑΓΝΗ και όλα αυτά έγιναν επειδή αυτός λέει ότι μέθυσε. Μας οδηγούν να πάρουμε κι εμείς τα όπλα στα χερια!».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...