Φουλ για βασικός στο All-Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Με βάση τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των παιχτών που θα συμμετάσχουν στο All Star Game 2017 στη Νέα Ορλεάνη, ο Γιάννης Αντετοκούμπο βρίσκεται και… με τα δύο πόδια στους βασικούς της Ανατολικής Περιφέρειας!

Ο “Greek Freak” βρίσκεται στη δεύτερη θέση των frontcourt players της Ανατολικής Περιφέρειας, πίσω από τον LeBron James.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης έχει 500.663 ψήφους την ώρα που ο LeBron έχει 595.288. Τρίτος σε μεγάλη απόσταση είναι ο Kevin Love (250.347), τέταρτος ο Joel Embiid (221.984) και πέμπτος ο Carmelo Anthony (189.817). Όλα πλέον δείχνουν πως ο Αντετοκούνμπο θα είναι βασικός με την ομάδα της Ανατολής στο All Star Game της 19ης Φεβρουαρίου, μαζί με τους James, Love, Irving, Wade, την ώρα που στη Δυτική Περιφέρεια το πάνω χέρι έχουν οι Kevin Durant, Zaza Pachilia, Kawhi Leonard, Stephen Curry, James Harden.

Αν, λοιπόν, όλα πάνε καλά, οι Milwaukee Bucks θα έχουν εκπρόσωπο στο All Star Game μετά από 13 χρόνια. Ο Michael Redd το 2004 ήταν ο τελευταίος τους παίκτης.

Φέτος οι ψήφοι του κοινού μετρούν σε ποσοστό 50%, με τους αθλητές και τους δημοσιογράφους της λίγκας να μοιράζονται το υπόλοιπο ποσοστό (25%-25%).

Τα πρώτα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν, σήμερα, στις 5 Ιανουαρίου και τα δεύτερα θα ανακοινωθούν στις 12 Ιανουαρίου.

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της 16ης Ιανουαρίου.

Οι βασικοί των δυο ομάδων θα ανακοινωθούν στις 19 Ιανουαρίου, στη διάρκεια της εκπομπής TNT NBA Tip-Off.

ασδφασδφασδ

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...