Φουσκωμένοι λογαριασμοί νερού από την ΔΕΥΑΝ.

Τρελαίνουν κόσμο οι αυξήσεις.Καταναλωτές σε απόγνωση !!!

50% πάνω σε σχέση με πέρυσι.Παρόλο τη μικρότερη κατανάλωση.

Δέκτες και άλλων παραπόνων.Ανάγκη να διευκρινιστεί το καθεστώς τιμολόγησης στους πολίτες για καλύτερη ενημέρωση.

Αυξημένος ήρθε ο λογαριασμός  κατανάλωσης νερού-αποχέτευσης στη Ναύπακτο σε πολίτη.

Οι αυξήσεις που είχαν αποφασιστεί από το δημοτικό συμβούλιο μπήκαν σε εφαρμογή και απλά τώρα.έρχεται ο λογαριασμός και ο πολίτης στο ταμείο.

Όπως θα διαπιστώσετε σε λογαριασμό που μας απέστειλε αναγνώστης,διαμαρτυρώμενος,παρόλο που πέρυσι την ίδια εποχή είχε 6 κυβικά περισσότερη κατανάλωση νερού ο λογαριασμός ήταν 58,20 ευρώ,φέτος ο λογαρισμός ανήλθε στα 88,20 ευρώ.Μια ποσοστιαία αύξηση της τάξης του 50%.Σ’αυτά υπολογίστε και το ποσό των 10 ευρώ ανά λογαριασμό και κάθε φορά που θα λαμβάνετε λογαριασμό για δύο χρόνια,χρήματα τα οποία θα πηγαίνουν για την αποπληρωμή του δανείου των 600.000 ευρώ της επιχείρησης.Και πάλι πάντως ποσοστιαία τα χρήματα είναι πολλά,γι’αυτό και η επιχείρηση θα πρέπει να εκδώσει ένα δελτίο τύπου που να ενημερώνει λεπτομερώς τον πολίτη  για τον ακριβή υπολογισμό του νερού σε ετήσια βάση.

Ο λογαριασμός στην πρώτη καρτέλα με περίοδο κατανάλωσης από 1/1/11-30/6/11 με 88 κυβικά ήταν 58,20 ευρώ.

Στη δεύτερη καρτέλα με ημερομηνία 1/1/12-30/6/12 με 6 κυβικά λιγότερη κατανάλωση ο λογαριασμός είναι φουσκωμένος κατά 50% και ο πολίτης πλήρωσε 88,20 ευρώ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλα ρε δεν ντρεπονται καθολου αυτοι, που ειναι ο εξυνχρονιστης μπουλες που θα εφτιαχνε το δημο, με τετοια κριση αυξηση 50% στο νερο,ελεος,ντροπη,λιγο λογικη και ανθρωπια δεν υπαρχει.

  2. Ειναι κριμα και αδικο ο Νομός μας ,με τα περισσοτερα νερα[Ευηνος,Μορνος,Αχελωος,Τριχωνιδα]απ’ολους τους Νομους της Ελλαδος ,να στερηται”η να ακριβωπληρωνη το νερο και να παραχωρη τεραστιες ποσοτητες νερου στους Δημους της Αττικης για να το μοσχοπωλουν και να θυσαυριζουν χωρις ανταποδιδεται το αναλογο μεριδιο απ’αυτα τα τεραστια κερδη στους Δημους της Αιτωλ/νιας που ανηκουν αυτα τα ποταμια .Κατι πρεπει ναγινη.Ας ξυπνησουν οσοι διαχειριζονται τις τυχες των Αιτωλοακαρνανων…Ανδρεας Χ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...