Φροντίστε την επιδερμίδα σας μετά την ηλιοθεραπεία

Φροντίστε την επιδερμίδα σας μετά την ηλιοθεραπεία

Σήμερα υπάρχουν πιο αποτελεσματικές λύσεις για το ταλαιπωρημένο από τον ήλιο δέρμα. Διαβάστε τους 3 λόγους για τους οποίους τα προϊόντα after sun θα κατακτήσουν μια μόνιμη θέση στο νεσεσέρ σας.

1. Ενυδατώνουν

Τα ενυδατικά συστατικά που περιέχουν, χάρη στη λεπτή μεμβράνη που δημιουργούν στην επιδερμίδα, λειτουργούν σαν «κάλυμμα» συγκράτησης του νερού, καθώς δεν επιτρέπουν στην υγρασία του δέρματος να εξατμιστεί στο περιβάλλον.

Για βαθιά ενυδάτωση, επιλέξτε προϊόντα που περιέχουν κεραμίδια, γλυκερίνη, συμπύκνωμα κάκτου και βούτυρο κακάο.

2. Καταπραΰνουν

Τα προϊόντα after sun είναι ενισχυμένα με ειδικά συστατικά, τα οποία αντιμετωπίζουν τις φλεγμονές και ανακουφίζουν από την αίσθησης καψίματος και κοκκινίλας.

To βρώσιμο γιαούρτι που είναι φυσική πηγή λακτόζης και βιταμινών. Αυξάνει την υγρασία στην επιδερμίδα και παράλληλα καταπραΰνει.

Επιπλέον, το χαμομήλι, χάρη στη βισαβολόλη που περιέχει, σταματά τη φλεγμονή, ενώ ο χυμός αλόης βέρα είναι αντιφλεγμονώδης και επιτείνει τη δράση άλλων καταπραϋντικών ουσιών.

3. Έχουν αντιγηραντική δράση

Αντιοξειδωτικά όπως είναι τα εκχυλίσματα από ρόδι και οι βιταμίνες C και Ε μειώνουν τη φλεγμονή και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, που επιταχύνουν τη γήρανση.

Η βιταμίνη Ε «αφοπλίζει» τις ελεύθερες ρίζες και εμποδίζει την καταστροφή των λιπιδίων στα κύτταρα.

Επιπλέον, μειώνει το κοκκίνισμα. Χάρη στην πανθενόλη και τη βιταμίνη E που περιέχει, αντιμετωπίζει τους παράγοντες της φωτογήρανσης και ενυδατώνει το δέρμα. Επίσης, τα νέας γενιάς after sun περιέχουν συνθέσεις κατά των κηλίδων.

ΥΓΕΙΑ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...