“Φρούριο” ο Σκορπιός – Security από ΗΠΑ για την ασφάλεια του Ρώσου μεγιστάνα

Υπερσύγχρονα μέσα ασφαλείας όπως κάμερες με υπέρυθρες ακτίνες, 11 φυλάκια, πρώην πεζοναύτες καθώς και βατραχάνθρωποι θα «σαρώνουν» τον Σκορπιό για την προστασία του δισεκατομμυριούχου Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Star» από την Τρίτη το μεσημέρι επίλεκτη ομάδα της εταιρείας security βρίσκεται στο νησί και στήνει τον εξοπλισμό.

Eλικόπτερο αποτύπωσε σε αερογραφίες το νησί, ενώ οι άνδρες της εταιρείας security προχώρησαν και σε καταγραφή της περιμέτρου των ακτών του νησιού.

Nα σημειωθεί πως η ίδια εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της και στον διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η εταιρεία ονομάζεται Core Security και έχει τη βάση της στη Βοστώνη και στο Μπουένος Αϊρες.

Εν τω μεταξύ, εντατικά πλέον συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης των κτιρίων του Σκορπιού με μικρά συνεργεία των 4-6 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων να μεταφέρονται στο νησί πότε με τα σκάφη του Σκορπιού και πότε με ναυλωμένα μικρά θαλάσσια μέσα μεταφοράς, εκτελώντας στοχευμένες παρεμβάσεις στα κτίρια του νησιού, όπως αναφέρει το mylefkada.gr.

Ο χρόνος πιέζει, μιας που όλα θα πρέπει να είναι έτοιμα πριν την επόμενη επίσκεψη των Ριμπολόβλεφ για διακοπές στο νησί. Αυστηρά είναι και τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται, ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο διαρροής φωτογραφιών στον τύπο από τις εργασίες και το εσωτερικό των κτιρίων. Έτσι, οι πληροφορίες για το είδος και την έκταση των ανακαινίσεων είναι σχεδόν ανύπαρκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα ιδοκτήτης του Σκορπιού επιθυμεί ν’ αντικαταστήσει σχεδόν όλα τα έπιπλα που χρησιμοποιούσε η οικογένεια Ωνάση στα κτίρια του νησιού, μέρος των οποίων, μαζί με άλλα αντικείμενα, θα δοθεί στο δήμο Λευκάδας για τη δημιουργία Μουσείου που θα φέρει το όνομα του Αριστοτέλη Ωνάση.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...