Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της, «Φως στο τούνελ» για την υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στη Πάτρα.

Τα τηλέφωνα από το ξεκίνημα της εκπομπής της δεν σταμάτησαν να χτυπάνε και ορισμένα από αυτά είχαν να δώσουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Μετά το τηλεφώνημα από κάποιον νομικό και τη πληροφορία που έλαβε και την ξάφνιασε, δηλώνοντας στον αέρα: «Πώς να το διαχειριστεί αυτό μία ζωντανή εκπομπή; Τι να κρύψει, τι να μαζέψει; Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό» ακολούθησε και άλλη πληροφορία που άφησε άναυδη την παρουσιάστρια.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, την ημέρα της κηδείας της 9χρονης Τζωρτζίνας, την ώρα της ταφής και πριν καλύψουν το παιδί, η μητέρα και κατηγορούμενη για τον θάνατο της μικρής, ζήτησε η κόρη της να ταφεί με το tablet της. Η μητέρα το άφησε στα χέρια του παιδιού και στη συνέχεια έγινε η ταφή, είπε η Αγγελική Νικολούλη, έχοντας πάρει την επιβεβαίωση και από το γραφείο τελετών.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου άφησε το τάμπλετ στα χέρια του παιδιού της και μετά έγινε η ταφή. Θα μου πεις ότι ήταν ένα στοιχείο του παιδιού που έπαιζε, συμφωνώ. Όταν έχει όμως μια τέτοια εξέλιξη, όταν η γυναίκα αυτή κατηγορείται για δολοφονία και ψάχνουμε πιθανότατα και άλλα στοιχεία, ένα τέτοιο στοιχείο που αφορούσε το παιδί και την ίδια γιατί το είχε η Τζωρτζίνα συνέχεια το τάμπλετ… Επιβεβαιώνεται από το γραφείο τελετών και το αναφέρω» συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» του MEGA.

Την πληροφορία επιβεβαίωσαν και συγγενείς της μητέρας.

newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...