Φωτεινή Βελεσιώτου: Από σήμερα σιωπώ

Φωτεινή Βελεσιώτου: Από σήμερα σιωπώ
Φωτεινή Βελεσιώτου: Από σήμερα σιωπώ


01/05/2020 – 13:26

«Η αναλγησία της πολιτείας για τους ανθρώπους της τέχνης και όσους εμπλέκονται, είναι πασιφανής»

«Προσπαθούσα να δίνω και εγώ – όπως και άλλοι συνάδελφοι – δύναμη και κουράγιο στου συμπολίτες μου. Από σήμερα ΣΙΩΠΩ» ανέφερε η γνωστή ερμηνεύτρια, Φωτεινή Βελεσιώτου σε ανάρτηση της την Τετάρτη 29 Απριλίου, κατηγορώντας την κυβέρνηση για αναλγησία απέναντι στους καλλιτέχνες.

«Η αναλγησία της πολιτείας για τους ανθρώπους της τέχνης και όσους εμπλέκονται, είναι πασιφανής. Η επιστροφή στην κανονικότητα αφορά όλους μας, όσο φυσικά το επιτρέπει η κατάσταση και σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα της πορείας του κορονοιού. Αν παρόλα αυτά δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις και οι παραστάσεις του πολιτισμού και τα μέτρα παραμένουν επισφαλή για την υγεία μας, θεωρώ υποχρέωση της κυβέρνησης να στηρίξει οικονομικά και να ενισχύσει τον κλάδο της τέχνης και του πολιτισμού», σημειώνει.

«Οι καλλιτέχνες, επαγγελματίες του θεάματος και όλοι οι εργάτες του πολιτισμού έχουν και αυτοί δικαίωμα να ζουν με αξιοπρέπεια και όχι σε συνθήκες εξαθλίωσης. Όλοι όσοι μας ακούτε, στηρίξτε με τη δική σας φωνή τους ανθρώπους του πολιτισμού. ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς, Φωτεινή Βελεσιώτου».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...