Φωτεινή Βελεσιώτου, Μυρτώ Αλικάκη και Αναστασία Μουτσάτσου στη μουσική παράσταση «Γυναίκες»

Γράφει ο

Σταύρος Ξηντάρας

 

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Μυρτώ Αλικάκη και η Αναστασία Μουτσάτσου

εξομολογήθηκαν ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής σε μια ξεχωριστή  πρεμιέρα για τη μουσική παράσταση «Γυναίκες», που σκηνοθέτησε η Ελένη Γκασούκα, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

“Δεν ξέρω πως βρεθήκαμε εδώ, απρόβλεπτη είναι η ζωή μα τόσο όμορφη. Δεν πάει πολύς καιρός που ήμουν στην έδρα μπροστά στους μαθητές μου και λίγο πριν πότιζα τον κήπο μου και έβλεπα τα λουλούδια μου να μεγαλώνουν. Εδώ! Είναι και τα κορίτσια, η Ελένη, η Μυρτώ, η Αναστασία. Τις αγαπώ και νιώθω πως κι εκείνες μ αγαπούν. Μ αρέσει εδώ! Θα μείνω… σας ευχαριστώ κορίτσια…” μας εξομολογήθηκε η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Η Μυρτώ Αλικάκη να καταθέτει τη δική της αλήθεια «Κάθε φορά που έχω την τύχη να συναντιέμαι επί σκηνής με ανθρώπους σαν την Αναστασία, τη Φωτεινή και την Ελένη συνειδητοποιώ πόσο ευλογημένη είμαι. Το να εκφράζομαι με αλήθεια και να ανταλλάσω συναισθήματα με ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι βαθιά με κάνει να νιώθω ότι αξίζει τον κόπο να βρίσκομαι εδώ σ αυτή τη ζωή όσο δύσκολη κι αν είναι κάποιες φορές. Η ηρωίδα που υποδύομαι αναζητά την αγάπη, τη συμφιλίωση και το φως. Κι εγώ το ίδιο, όλοι μας νομίζω. Η μουσική απελευθερώνει την ευαισθησία μας και δημιουργεί ένα περιβάλλον ενωτικό, συγκινησιακό, οι ψυχές μεγαλώνουν, ανοίγουν κι έρχονται κοντά…»
 

«Η ζωή δείχνει πάντα το δρόμο και τίποτα δεν γίνεται τυχαία! Ευχαριστώ την Ελένη που με την γνώση και την ευαισθησία της έδωσε πνοή στο κείμενό  μου. Την Φωτεινή που  με εμπιστεύτηκε και έβαλε τη ψυχή της. Και την Μυρτώ, για την γενναιόδωρη προσφορά του ταλέντου της. Αφιερώνω αυτήν τη παράσταση στην αγαπημένη μου φίλη Πηνελόπη Κροντηροπούλου, που μαζί την ονειρευτήκαμε, αλλά διάλεξε να την παρακολουθήσει από ψηλά…» ολοκληρώνει η Αναστασία Μουτσάτσου, που είχε την ιδέα της παράστασης και υπογράφει και το κείμενο.

 

«Γυναίκες»: Η μουσικοθεατρική παράσταση, όπου ο λόγος πλέκεται μαγικά με τη μουσική και τα τραγούδια, με σκοπό την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης, σκηνοθετημένη από την Ελένη Γκασούκα. Το κείμενο υπογράφει η Αναστασία Μουτσάτσου, που είχε και την ιδέα της παράστασης.

Στην πρεμιέρα, μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι: Δήμητρα Γαλάνη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Γιώργος Νταλάρας, Άννα Νταλάρα, Θοδωρής Αθερίδης μαζί με την κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, Νένα Μεντή, Θανάσης Αλευράς, Μαργαρίτα Μάτσα, Ευθύμης Ζησάκης, Βούλα Πατουλίδου, Βίκυ Καρατζόγλου, Θοδωρής Κοτονιάς, Σαββέρια Μαργιολά, Λουκία Πιστιόλα και πολλοί άλλοι.
 

 

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη

 

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ – ΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ

 

Σκηνοθεσία: ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΣΟΥΚΑ

 

Ιδέα- κείμενο: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ

 

Σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια: Μαρία Φιλίππου

Σχεδιασμός φωτισμών: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Σχεδιασμός Οπτικοακουστικού Περιεχομένου και Video Installation: Λουκάς Ζιάρας & Χρήστος Καλαϊτζόγλου

Βοηθός σκηνοθέτη: Αγνή Χιώτη

Καλλιτεχνική υποστήριξη: Πάνος Σουρούνης

 

Πιάνο, πλήκτρα και επιμέλεια ορχήστρας: Γιώργος Τσοκάνης

Μπουζούκι: Γιώργος Καραμφίλλης

Ακορντεόν: Νίκος Παπαναστασίου

Κιθάρα: Βασίλης Κετεντζόγλου

 

Επιμέλεια παραγωγής: Γιώργος Γκώνιας

 

Πληροφορίες

Ώρα προσέλευσης: 20:00

Ώρα έναρξης: 21:00

 

Τιμές

12 ευρώ εισιτήριο εισόδου σάλας

10 ευρώ εισιτήριο εξώστη

 

Ελάχιστη υποχρεωτική κατανάλωση

8 ευρώ με μπύρα |ή κρασί (2η μπύρα | ή κρασί 6 ευρώ)

10 ευρώ ποτό (2ο ποτό 8 ευρώ)

Φιάλη κρασί ανά 2 άτομα 35 ευρώ

Φιάλη ποτού ανά 4 άτομα 70 ευρώ

 

Προπώληση εισιτηρίων

11876

σε όλα τα καταστήματα

Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

 

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη,

Τηλ. 210 9315600

 

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...