Φωτιά στο διαμέρισμα που μένει η μητέρα της Αγγελικής Νικολούλη

Φωτιά στο διαμέρισμα που μένει η μητέρα της Αγγελικής Νικολούλη
Φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί, στο διαμέρισμα που διαμένει η μητέρα της Αγγελικής Νικολούλη, στον Πύργο. Δύο πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν επι τόπου και οι πυροσβέστες αφού έσπασαν την πόρτα έσβησαν την μικρή εστία φωτιάς, πριν επεκταθεί σε ολόκληρο το σπίτι.
Η μητέρα της παρουσιάστριας χαίρει άκρας υγείας, αφού εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός σπιτιού. Αποκλειστικές πληροφορίες του αναφέρουν πως σήμερα το πρωί, η μητέρα της Αγγελικής Νικολούλη είχε μεταβεί στο νοσοκομείο Πύργου, μετά από ένα ατύχημα που είχε και ο γιατρός που την παρακολουθούσε της είχε ζητήσει να κάνει επαναληπτικές εξετάσεις. Μεταφέρθηκε από την οικιακή βοηθό της, η οποία μαγείρευε και φεύγοντας ξέχασε να σβήσει το μάτι της κουζίνας.

Λίγη ώρα αργότερα, μαύροι καπνοί έβγαιναν από το διαμέρισμα -εκεί διαμένει τα τελευταία χρόνια η μητέρα της Αγγελικής Νικολούλη-  και οι γείτονες έσπευσαν να ειδοποιήσουν την Πυροσβεστική που έφθασε σε λίγα λεπτά και έσβησε την μικρή εστία φωτιάς.

Μιλώντας αποκλειστικά στο FTHIS.GR  η Αγγελική Νικολούλη μας είπε: “Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Η μητέρα μου είναι μια χαρά και θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω την Πυροσβεστική υπηρεσία Πύργου που έγκαιρα έφτασε στο σημείο και περιόρισε την φωτιά”.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...