Φωτιές άναψε φωτογράφιση ηθοποιού σε γνωστό περιοδικό με φανελάκι για τους πρόσφυγες

main

Ποτέ δεν φανταζόταν την έκταση που θα λάμβανε η φωτογράφησή της με ένα λευκό μπλουζάκι, με διαγραμμένες τις λέξεις «πρόσφυγας», «μετανάστης» και «ξενόφερτος» και ανέγγιχτη τη λέξη «ταξιδιώτης».

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του Μπόλιγουντ, Πριγιάνκα Τσόπρα, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού Conde Nast Traveller.

Η ηθοποιός δεν περίμενε να δεχθεί τόσο σκληρή κριτική για αυτή την ενδυματολογική επιλογή, καθώς πολλοί την χαρακτήρισαν «ιδιαιτέρως προσβλητική» και «απαράδεκτη».

 

in

 

«Λυπάμαι που πλήγωσα τα συναισθήματα τόσων ανθρώπων. Είμαι άνθρωπος που στέκεται πάντα εναντία στις ταμπέλες. Το μήνυμα στην μπλούζα παρερμηνεύθηκε και λυπάμαι για αυτό που έγινε», δήλωσε η ηθοποιός.

Από την πλευρά του το Conde Nast Traveller υπερασπίστηκε το εξώφυλλό του τονίζοντας πως το ζήτημα ήταν να αποτυπωθεί ο τρόπος που συχνά μπαίνουν «ταμπέλες» στους ανθρώπους.

«Το σλόγκαν έχει να κάνει με το πώς καλλιεργείται η κουλτούρα της ξενοφοβίας με τις ταμπέλες που βάζουμε σε ανθρώπους. Σχετίζεται με το πώς χιλιάδες άνθρωποι  που αναγκάζονται να διασχίζουν τα σύνορα λόγω της τρομοκρατίας αντιμετωπίζονται χωρίς ανθρωπιά και συμπάθεια. Είναι για το πώς επιτρέπουμε σε ισχυρούς ηγέτες να οικοδομήσουν εμπόδια που καθιστούν πιο δύσκολο για ανθρώπους εργατικούς, με κίνητρα, να δουν περισσότερα από τον κόσμο και να τον βελτιώσουν για όλους μας», σημείωσε η διεύθυνση του περιοδικού.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...