Φωτογραφίες από την εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Γαβρολίμνης

Ο  πολιτιστικός σύλλογος Γαβρολίμνης διοργάνωσε χορευτικές εκδηλώσεις .Μετά τέλος του  εσπερινού στην Παναγία Παναξιώτισσα όλοι παρευρέθηκαν  στην πλατεία της Γαβρολίμνης για να παρακολουθήσουν τα χορευτικά του πολιτιστικού συλλόγου Τρικόρφου Ναυπακτίας που μας  παρουσίασε χορούς  της Θεσσαλίας και της Ρούμελης, του Αθλητικού ομίλου Αρακύνθου με χορούς της Κρήτης και του  Πνευματικού κέντρου  Μεσολογγίου με χορούς της Νάξου. 

Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπακτίας Νίκος Χαλαζιάς, ο δημοτικός σύμβουλος Καλαβρουζιώτης Αντρέας, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Γαβρολίμνης Κάκκος Θεοφάνης,Τρικόρφου Βασίλης Γιαβρούτας, Άνω Βασιλικής Γιώργος Γεωργούλας, Κάτω Βασιλικής Χρήστος Βαλμάς, Καλαβρούζας Καλαβρουζιώτης Νίκος και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής. 

Το Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Γαβρολίμνης

Από τον Α.Ο. Αρακύνθου

Το χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου Τρικόρφου

Από το Πνευματικό κέντρο Μεσολογγίου

Αριστερά οι πρόεδροι των Τ.Κ. Άνω Βασιλικής Γεωργούλας Γιώργος, Τρικόρφου Γιαβρουτας Βασίλης, Γαβρολίμνης Κάκκος Θεοφάνης,ο Αντιδήμαρχος Νίκος Χαλαζιάς,μέλη του Π.Σ. Τρικόρφου Βενέτου Μαρία ,Σιτήστας Θεώδορος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...