Φ.Γεννηματά: Να μαζέψουν όλοι τις αδέσποτες πολιτικές φιλοδοξίες τους

ÁÈÇÍÁ - ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÇÓ ÅÐÉÔÑÏÐÇÓ ÄÉÁËÏÃÏÕ ÃÉÁ ÐÑÏÏÄÅÕÔÉÊÅÓ ÌÅÔÅÑÑÕÈÌÉÓÅÉÓ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)«Θα πρέπει όλοι να μαζέψουν τις αδέσποτες προσωπικές τους φιλοδοξίες. Άνθρωποι που στηρίχτηκαν και τιμήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη θα πρέπει να δουλέψουν, να συμπορευτούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους», τόνισε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Θα πρέπει όλοι να μαζέψουν τις αδέσποτες προσωπικές τους φιλοδοξίες. Άνθρωποι που στηρίχτηκαν και τιμήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, εφόσον αποδέχονται αυτό το συγκριμένο ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο που έχουμε θέσει, θα πρέπει να δουλέψουν, να συμπορευτούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και συλλογικά να ξανακάνουμε μεγάλη τη Δημοκρατική Συμπαράταξη», τόνισε αναλυτικά η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Βεβαίως, κύριε Χατζηνικολάου, άνθρωποι που δήλωσαν ότι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ή προτίθενται να το κάνουν στις επόμενες, δεν μπορεί να κόπτονται για την κεντροαριστερά», συμπλήρωσε η κα. Γεννηματά.

«Τα κόμματα δεν προχωρούν με ομοφωνίες. Προχωρούν, προφανώς, με σεβασμό στις συλλογικές αποφάσεις και αυτό είναι το μήνυμα μου στο εσωτερικό του χώρου μας», δήλωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Για τον κ. Βενιζέλο, η κα. Γεννηματά σχολίασε: «Ο κ. Βενιζέλος εξέφρασε την προσωπική του άποψη στο θέμα της ψήφισης της τροπολογίας πριν από λίγες ημέρες. Όταν εγώ δίνω τη μάχη της πολυφωνίας, καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν μπορώ να μην το επιτρέπω στο εσωτερικό του κόμματός μου. Όμως στο δημόσιο λόγο όλοι είναι υποχρεωμένοι να σέβονται τις συλλογικές αποφάσεις που παίρνονται συλλογικά. Κανένας δεν μπορεί να βάζει το εγώ, μπροστά από το εμείς».

The post Φ.Γεννηματά: Να μαζέψουν όλοι τις αδέσποτες πολιτικές φιλοδοξίες τους appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...