Χάκαραν το Facebook του Ολάντ – Τους καλούσε σε πάρτυ στο προεδρικό μέγαρο

H προσωπική σελίδα του γάλλου προέδρου ανέβασε μια πρόσκληση για ποτό επειδή εγκαταλείπει την προεδρία.

Η πρόσκληση καλούσε σε πάρτι, στις 7 Μαίου, στα σαλόνια του προεδρικού μεγάρου, όταν δηλαδή θα έχει εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας. Επρόκειτο όμως για φάρσα που την έκανε μια ομάδα γνωστή με το όνομα «Υπέρ της παραίτησης του Φρανσουά Ολάντ».


Η ψευδο-πρόσκληση βρήκε αμέσως ανταπόκριση, 1000 άτομα την σημείωσαν και 507 άτομα έγραψαν ότι θα πήγαιναν στο εν λόγω πάρτι.

Είναι αλήθεια ότι ο Φρανσουά Ολάντ υπήρξε ο λιγότερο δημοφιλής πρόεδρος της Γαλλίας και τα ποσοστά του ανέβηκαν το τελευταίο διάστημα, επειδή ακριβώς εγκαταλείπει την προεδρία.

Η ομάδα που χάκαρε τον λογαριασμό του Ολάντ σημειώνει σε ανακοίνωση:

«Νάμαστε! Περιμέναμε αυτή τη στιγμή με ανυπομονησία επί 5 χρόνια. Θα το γιορτάσουμε με αξιοπρέπεια, ελάτε όλοι, φέρτε και τα παιδιά σας, είναι λαϊκή γιορτή».

Η φάρσα σβήστηκε αμέσως από τον λογαριασμό του Ολάντ. Ας σημειωθεί ότι και το 2011, ο Νικολά Σαρκοζί είχε υποστεί την ίδια φάρσα, πριν ακόμη ανακοινώσει αν θα είναι ξανά υποψήφιος.

Ο Φρανσουά Ολάντ θα εγκαταλείψει το προεδρικό μέγαρο μεταξύ 8 και 14 Μαίου, αλλά προτίθεται να συνεχίσει την πολιτική του καριέρα:

«Δεν υπάρχει σύνταξη, δεν θα αποσυρθώ», δήλωσε στους δημοσιογράφους, κατά την διάρκεια της τελευταίας του περιοδείας στη νότια Ασία.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/277244-CHakaran-to-Facebook-toy-Olant-Toys-kaloyse-se-party-sto-proedriko-megaro ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...