Χάκερς «χτύπησαν» την ιστοσελίδα της Apple

Χάκερς «χτύπησαν» την ιστοσελίδα της Apple
Ακόμη και στις πιο δυνατές επιχειρήσεις, υπάρχουν κάποιοι που είναι πιο δυνατοί.
 Θύμα χάκερς έπεσε η ιστοσελίδα της Apple, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία προειδοποιώντας τους προγραμματιστές εφαρμογών για τα προϊόντα της ότι οι πληροφορίες που τούς αφορούν ίσως έχουν κλαπεί.«Την Πέμπτη ένας χάκερ προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των προγραμματιστών που είναι εγγεγραμμένοι στην ιστοσελίδα μας», αναφέρει η Αpple σε ανακοίνωσή της.

Μετά από αυτό το περιστατικό η εταιρεία έκλεισε προσωρινά την ιστοσελίδα της για να ελέγξει το λογισμικό της και να διορθώσει τη βάση δεδομένων της.Σύμφωνα με την Αpple, τα «ευαίσθητα» προσωπικά δεδομένα στην ιστοσελίδα της είναι αποκρυπτογραφημένα και οι χάκερς δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Προειδοποιεί πάντως ότι οι χάκερς «μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ορισμένα ονόματα και επίσης σε ορισμένες ταχυδρομικές ή ηλεκτρονικές διευθύνσεις των προγραμματιστών». Διαβεβαιώνει ωστόσο ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις πληροφορίες που συνδέονται με τους πελάτες των προϊόντων της. «Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκάλεσε η διακοπή αυτή και πιστεύουμε ότι η ιστοσελίδα των προγραμματιστών θα επαναλειτουργήσει σύντομα», τονίζει στην ανακοίνωσή της η Αpple.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...