Χάνει το Euro οριστικά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Χάνει το Euro οριστικά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
Χάνει το Euro οριστικά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Μπορεί να επέστρεψε πρόσφατα στους αγώνες της Εθνικής Σουηδίας, αλλά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τελικά την ομάδα στο προσεχές Euro, που ξεκινά στις 11 Ιουνίου.

Ο τεχνικός της εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, ανέφερε πως συνομίλησε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, για να δει εάν μπορεί να τον υπολογίζει για το προσεχές Euro, με τον φορ της Μίλαν να του το… αποκλείει, τονίζοντας πως θέλει να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε ο Ιμπραΐμοβιτς, έδειξαν ότι ο Σουηδός επιθετικός της Μϊλαν, ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον χόνδρο του αριστερού γόνατος και για την αποθεραπεία του, θα απαιτηθούν περίπου τρεις εβδομάδες.

«Μίλησα με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σήμερα, δυστυχώς μου είπε ότι ο τραυματισμός του θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο Euro αυτό το καλοκαίρι», είπε ο Σουηδός προπονητής και συνέχισε:

«Προφανώς είναι κάτι λυπηρό, ειδικά για τον Ζλάταν, αλλά και για μας επίσης. Ελπίζω να επιστρέψω στα γήπεδα, όσο το δυνατόν πιο σύντομα», συμπλήρωσε για τον 39χρονο.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...