Χάρι-Μέγκαν: Ανανεώνουν την εμφάνιση του site τους – Έβγαλαν τη φωτό της Νταϊάνα

Χάρι-Μέγκαν: Ανανεώνουν την εμφάνιση του site τους – Έβγαλαν τη φωτό της Νταϊάνα
Χάρι-Μέγκαν: Ανανεώνουν την εμφάνιση του site τους - Έβγαλαν τη φωτό της Νταϊάνα

Αλλαγές έκαναν στην πρώτη σελίδα του ιστότοπου του μη κερδοσκοπικού τους οργανισμού Archwell οι Σάσεξ αφαιρώντας τη φωτογραφία της αείμνηστης μητέρας του Δούκα αλλά και την ανοικτή τους επιστολή για το 2021 όπου ο πρίγκιπας Χάρι περιέγραφε τον εαυτό του ως “γιο της μητέρας μου”.

Μετά το οριστικό “διαζύγιο” από τη βασιλική οικογένεια ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να κάνουν μία ανανέωση στην εμφάνιση του site τους.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε παρουσιάσει το site για τον μη κερδοσκοπικό τους οργανισμό στο τέλος του Δεκεμβρίου, ενώ σε ανοικτή επιστολή που τώρα αφαιρέθηκε και αντικαταστάθηκε με ένα εισαγωγικό σημείωμα, έθεταν τον στόχο τους να “φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο”.

Η φωτογραφία του Χάρι στην αγκαλιά της μαμάς τους το 1986, αφαιρέθηκε από την πρώτη σελίδα όπως και αυτή της Μέγκαν μαζί με τη μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.

Πλέον στη θέση τους υπάρχει μία φωτογραφία του ζεύγους να μοιράζει σχολικά είδη στο Λος Άντζελες και υπάρχει ένα σύντομο κείμενο όπου οι δυο τους υπογραμμίζουν ότι “ηγούνται της συστημικής πολιτιστικής αλλαγής μέσω μίας πράξης συμπόνοιας τη φορά”.

Οι αλλαγές έρχονται από τη στιγμή που η βασίλισσα τους αφαίρεσε τους τιμητικούς τίτλους και την ηγεσία από τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς όπου ήταν πατρόνες.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...