Χάρι-Μέγκαν: Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την παραίτηση και τα νέα της εγκυμοσύνης

Χάρι-Μέγκαν: Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την παραίτηση και τα νέα της εγκυμοσύνης
Χάρι-Μέγκαν: Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την παραίτηση και τα νέα της εγκυμοσύνης

Βαμμένη έντονα και φορώντας φόρεμα Όσκαρ ντε λα Ρέντα αξίας 2.645 λιρών η απαστράπτουσα και εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον Χάρι έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και την οριστική ρήξη με τα Ανάκτορα. Η Μέγκαν έδειξε ότι πνέει άνεμος αλλαγής στη ζωή της καθώς εμφανίζεται εντελώς διαφορετική από τις ημέρες που έφερε τιμητικούς τίτλους από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Παρά το γεγονός ότι τόσο η ίδια όσο και ο Χάρι σοκαρίστηκαν από το γεγονός ότι με την παραίτησή τους από τη βασιλική οικογένεια και την απόφασή τους να διαρρήξουν οριστικά τους δεσμούς τους με τα Ανάκτορα, η βασίλισσα τους αφαίρεσε τους πριγκιπικούς και τιμητικούς τίτλους αλλά και την ηγεσία από φιλανθρωπικούς οργανισμούς και ιδρύματα στους οποίους θεωρούνταν πατρόνες.

Το ζευγάρι έκανε εμφάνιση έκπληξη σε μια live μετάδοση του Spotify όπου εξήγησαν για ποιον λόγο δημιούργησαν το ραδιοφωνικό πρόγραμμά τους Archewell Audio. Η Μέγκαν σημείωσε ότι χρησιμοποιούν το podcast για “να ηγηθούν δυνατών συζητήσεων” και ο Χάρι πρόσθεσε, “συζητήσεων που εμπνέουν προκαλούν και εκπαιδεύουν”.

“Δημιουργήσαμε το Archwell audio για να διασφαλίσουμε ότι θα υψώσουμε φωνές που μπορεί να μην ακούγονται και να ακούσουμε τις ιστορίες των ανθρώπων” συνέχισε η Μέγκαν και ο Χάρι ολοκλήρωσε λέγοντας: “Και το μεγαλύτερο μέρος αυτής της προσπάθειας είναι να δημιουργήσουμε αυτήν την κοινότητα όπου μπορούμε να μοιραστούμε, που θα ενθαρρύνει όλους τους άλλους να μοιραστούν τα δικά τους τρωτά σημεία σ’ αυτόν τον ασφαλή χώρο”.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...