Χαλάει από το βράδυ ο καιρός

Χαλάει από το βράδυ ο καιρός
Επιδείνωση θα παρουσιάσει από το βράδυ ο καιρός στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.

Στην Αττική, προβλέπονται αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 8 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και πιθανότητα βροχής τη νύχτα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από μηδέν έως 11 βαθμούς κελσίου.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το Σάββατο ο καιρός θα χαλάσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με βροχές, καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα και χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 5 με 7, στα πελάγη 8 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σε πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή:

Μακεδονία, Θράκη

Kαιρός: λιγες νεφώσεις που το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές και χιόνια στα ορεινά . Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Τοπικές ομίχλες το πρωί.

Aνεμοι: ασθενείς.

Θερμοκρασία: από 0 (μηδέν) έως 13 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Kαιρός: νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Το βράδυ οι βροχές θα ενταθούν, θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου.

Aνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και σταδιακά 6 μποφόρ που τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο θα στραφούν σε βορείους με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: από 4 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Kαιρός: λιγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και τη νύχτα στη Θεσσαλία θα σημειωθούν βροχές και χιόνια στα ορεινά. Το πρωί τοπικές ομίχλες.

Aνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 2 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Kαιρός: κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν το απόγευμα στη νότια Κρήτη σποραδικές καταιγίδες.

Aνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: από 9 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Kαιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και το απόγευμα στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες.

Aνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 9 έως 17 βαθμούς κελσίου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...