Χαμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών: «Μαυραγορίτες, θα έπρεπε να ντρέπεστε» (Εικόνες)

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ                                                                                           

Το κύμα λαϊκής οργής κατά των πλειστηριασμών «ξαναχτύπησε» στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, όπου επικράτησε μεγάλη ένταση και άγριος διαπληκτισμός μεταξύ διαδηλωτών και συμβολαιογράφου στην οποία τα… «έψαλαν»!

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι» φώναζαν τα μέλη συλλογικοτήτων που είχαν συγκεντρωθεί στο κτίριο της οδού Λουκάρεως. 

«Κουνάς και το κεφάλι, παλιοκοράκι» της έλεγαν κάποιοι άλλοι, στην προσπάθειά τους να μπλοκάρουν τη διαδικασία του προγραμματισμένου πλειστηριασμού.

«Εσείς να ντρέπεστε» ήταν η απάντηση της συμβολαιογράφου προς το εξαγριωμένο πλήθος που επέμενε λέγοντας: «Είστε μαυραγορίτες, δεν ντρέπεστε; Βγάζετε μεροκάματο θανάτου. Σε λίγο έρχεται 28η Οκτωβρίου και εσείς ξεπουλάτε σπίτια για 5 και για 10 χιλιάρικα»

Στις αίθουσες 9 και 11 του Ειρηνοδικείου επικράτησε πανικός με τους αλληλέγγυους, μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» και στελέχη της ΛΑΕ, όπως ο πρώην βουλευτής Στάθης Λεουτσάκος, και άλλους ενεργούς πολίτες να προσπαθούν να γλιτώσουν με κάθε τρόπο τις περιουσίες συμπολιτών τους από το «σφυρί».

Οι διαμαρτυρόμενοι κατήγγειλαν την παρουσία συμβολαιογράφου, χωρίς τη σχετική άδεια από τον συμβολαιογραφικό σύλλογο που απέχει από τους πλειστηριασμούς, καθώς και την παρουσία εκπροσώπου τράπεζας στη διαδικασία.

Η συμβολαιογράφος από την πλευρά της εξηγούσε πως δεν πρόκειται να πλειστηριαστεί κάποια πρώτη κατοικία αλλά εμπορικά ακίνητα και αυτοκίνητα.

Ο κόσμος φωνάζοντας συνθήματα και με πανό ανάγκασε την συμβολαιογράφο σε άρον-άρον αποχώρηση με αποτέλεσμα να ματαιωθεί ο πλειστηριασμός ενώ η ένταση μεταφέρθηκε στη συνέχεια και για αρκετά λεπτά έξω από το ειρηνοδικείο.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...