Χανιά: Θρήνος για το θάνατο 16χρονου ποδοσφαιριστή του Πλατανιά

Χανιά: Θρήνος για το θάνατο 16χρονου ποδοσφαιριστή του Πλατανιά
«Πάγωσαν» τα Χανιά στο άκουσμα της είδησης του θανάτου ενός 16χρονου Χανιώτη ποδοσφαιριστή σε τροχαίο δυστύχημα.
Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στα Ραπανιανά Κολυμβαρίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, το αγροτικό όχημα που οδηγούσε ένας 60χρονος άνδρας συγκρούστηκε με το δίκυκλο του άτυχου νεαρού, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Σύμφωνα με το haniotika-nea.gr, ο νεαρός ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας κάτω των 17 της ΠΑΕ Πλατανιάς και ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον απρόσμενο και άδικο χαμό του νεαρού αθλητή της, Ζαχαρία Καραντωνάκη, σε τροχαίο δυστύχημα. Ο τραγικός χαμός του 16χρονου Ζαχαρία, ενός παιδιού γεμάτου ζωή, αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά, και όνειρα, αποτελεί τεράστια απώλεια για την τοπική μας κοινωνία, αλλά και ειδικότερα για την ποδοσφαιρική “οικογένεια” του Πλατανιά, σημαντικό μέλος της οποίας ήταν (στην ομάδα Κ 17) ο ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...