Χανκς, Κίντμαν, Πόρτμαν -Οι μεγάλοι νικητές του Φεστιβάλ Παλμ Σπρινγκς (Φωτογραφίες)

Τομ Χανκς και Νικόλ Κίντμαν συγκαταλέγονται μεταξύ των ηθοποιών που βραβεύτηκαν στο Διεθνές Φεστιβάλ του Παλμ Σπρινγκς το βράδυ της Δευτέρας, καθώς ξεκίνησε στις ΗΠΑ η περίοδος των βραβεύσεων για το 2017.

Ειδικότερα, ο Τομ Χανκς παρέλαβε το «Icon Award» για την ερμηνεία του στο δράμα «Sully», όπου υποδύεται τον κυβερνήτη Τσέλσι Σαλενμπέργκερ, ο οποίος το 2009 πραγματοποίησε με επιτυχία αναγκαστική προσγείωση στον ποταμό Χάντσον.

Η Κίντμαν βραβεύτηκε με το «International Star Award» για το «Λιοντάρι», όπου υποδύεται μια Αυστραλή, η οποία υιοθετεί ένα παιδάκι από την Ινδία.

Στην τελετή απονομής των Κινηματογραφικών Βραβείων του Φεστιβάλ βραβεύτηκαν επίσης ο Αντριου Γκάρφιλντ με το «Spotlight Award» για τον ρόλο του στο πολεμικό δράματα του Μελ Γκίμπσον «Αντιρρησίας Συνείδησης» (Hacksaw Ridge) και η Νάταλι Πόρτμαν που παρέλαβε το «Desert Palm Achievement Award, Actress» για την ερμηνεία της στο «Τζάκι», όπου υποδύεται την Τζακλίν Κένεντι.

Ο ηθοποιός Κέισι Αφλεκ, πρωταγωνιστής της ταινίας «Manchester by the Sea» έλαβε το «Desert Palm Achievement Award».

Η Ειμι Ανταμς, που πρωταγωνιστεί στο «Η Αφιξη» (Arrival), τιμήθηκε με το βραβείο «Chairman’s Award», η Ανέτ Μπένινγκ για τη συνολική της καριέρα με το βραβείο «Career Achievement Award» και ο πρωταγωνιστής του «Moonlight» Μαχερσάλα Αλί βραβεύτηκε στην κατηγορία «Breakthrough Performance».

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...