Χαράς ευαγγέλια! Ξαναγύρισε ο Γιωργάκης στο ΠΑΣΟΚ

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!.. – Η ΦΩΦΗ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΓΟ – ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ κληρονομικών δικαιωμάτων ο άστεγος και περιπλανώμενος στις παραλίες και τα γυμναστήρια Γιωργάκης Παπανδρέου, γνωστός ανά την υφήλιο για τις διαλέξεις του με θέμα, «Πώς να χρεοκοπήσετε μια χώρα και να τη παραδώσετε στους ξένους τοκογλύφους», βρήκε καταφύγιο στην Χαριλάου Τρικούπη!

Λειτουργώντας με πρακτικές ιδρύματος, η Φώφη Γεννηματά τον περιμάζεψε, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την… ανασύσταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Αφού κανένας δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της, η Φώφη αναγκάστηκε να συναντηθεί με τον Γιωργάκη, ο οποίος στη συνέχεια ανακοίνωσε περιχαρής την επιστροφή του στο κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και κάποιοι σαν αυτόν το κατάντησαν μπακάλικο.

Μάλιστα για να γελάσει κάθε πικραμένος ο ΓΑΠ ανακοίνωσε ότι προσχωρεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ως αυτόνομο κόμμα!

Δηλαδή ο ίδιος μαζί με το μοναδικό συνεργάτη που του απέμεινε, Γ. Ελενόπουλο, συνιστούν… πολιτικό φορέα.

Το μόνο που δεν απαίτησε είναι η δημιουργία γυμναστηρίου στην Χαριλάου Τρικούπη αντίστοιχο με αυτό που είχε στήσει στα πολυτελή γραφεία της Ιπποκράτους, με τα θαλασσοδάνεια που είχε αρπάξει από τις τράπεζες και τώρα όλοι κάνουν το κορόιδο με αποτέλεσμα να τα φορτωθεί και αυτά ο ελληνικός λαός.

Η επιστροφή του Γιωργάκη στο ΠΑΣΟΚ μόνο ως αποκριάτικο αφήγημα μπορεί να σταθεί…

Προφανώς στην Χαριλάου Τρικούπη έχουν χάσει κάθε αίσθηση με την πραγματικότητα.

Διαφορετικά δεν εξηγείται η… επένδυση σε ένα «τοξικό» πρόσωπο, το οποίο αφού χρεοκόπησε συνειδητά τη χώρα, στη συνέχεια παρέδωσε την εξουσία στον Αντώνη Σαμαρά και άρχισε να περιφέρεται στα γυμναστήρια και στα νησιά.

Έφτασε σε σημείο να εγκαταλείψει ακόμα και το Καστρί βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα ερημικό σπίτι, για να μην έχει καμία επαφή με την κοινωνία.

Δυστυχώς ο κόσμος δεν γελάει μόνο με τον Γιωργάκη, αλλά και με την κατάντια του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Ένα πανίσχυρο κίνημα με λαϊκή βάση, που ταρακούνησε τη Δεξιά, κατάντησε ίδρυμα για άστεγους και ανεπάγγελτους, που επιχειρούν να επιβιώσουν εξασφαλίζοντας λαθραία ως πρώην πρωθυπουργοί, μια έδρα στη Βουλή.

Αντί να συναισθανθεί το βάρος των ευθυνών του για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος του λαού, ο μοιραίος για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη πρωθυπουργός, που εξελέγη με την απάτη «Λεφτά υπάρχουν» και λόγω του επώνυμου Παπανδρέου, συνεχίζει να προκαλεί με την παρουσία του.

Εξίσου προκλητικοί είναι και αυτοί που τον επαναφέρουν στο προσκήνιο.

Δεν γνωρίζουμε αν με την επιστροφή του επιδιώκουν να… σώσουν τη χώρα. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ μετά από αυτή την εξέλιξη, πολύ δύσκολα θα εξασφαλίσει ποσοστά για να μπει στη Βουλή.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου και άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Είναι σίγουρο ότι η κίνηση αυτή της Φώφης Γεννηματά ανοίγει το δρόμο για την οριστική διάλυση του ΠΑΣΟΚ και τη δημιουργία νέου κόμματος της Κεντροαριστεράς.

Άλλωστε η κοινωνία σε καμία περίπτωση δεν ανέχεται την επιστροφή των φαντασμάτων που φέρουν την καίρια ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας και την παράδοσή της στους ξένους τοκογλύφους. Αυτό που συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ παραπέμπει σε απόκριες, αλλά το καρναβάλι έχει πάντα περιορισμένη διάρκεια. Ο μόνος που πανηγυρίζει για την επιστροφή του ΓΑΠ στο ΠΑΣΟΚ είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος γίνεται κυρίαρχος όχι μόνο στην Αριστερά αλλά και στην Κεντροαριστερά! Μετά τη διαφαινόμενη οριστική διάλυση του ΠΑΣΟΚ, η κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό ξεκαθαρίζει και η χώρα επιστρέφει σε καθεστώς δικομματισμού. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι τα μεγάλα κόμματα τα οποία θα συγκρουστούν πολιτικά ενώ οι υπόλοιποι σχηματισμοί δεν έχουν ούτε ρόλο ούτε λόγο ύπαρξης.

Το μόνο που ανησυχεί τόσο τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι το διογκούμενο ρεύμα κατά του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που καταγράφεται πλέον σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Στην περίπτωση που το πλειοψηφικό αυτό ρεύμα εκφραστεί πολιτικά, τότε θα δρομολογηθεί ριζική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού που θα συνοδεύεται από ραγδαίες εξελίξεις.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...