Χαρδαλιάς: “Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό”

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποστήριξε ότι η Κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε προτάσεις για τα αθλήματα και τις κατηγορίες που έχουν ανασταλεί λόγω κορονοϊού, ενώ δήλωσε ότι “δεν μπορώ να ακούω ότι διαλύεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμος”.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ρωτήθηκε την Τρίτη (3/11) γιατί πάρθηκε η απόφαση να γίνονται μόνο αγώνες στη Super League 1 και στη Basket League και δεν επετράπη για παράδειγμα να ξεκινήσει η Super League 2, αλλά και γιατί απαγορεύτηκε η δράση σε άλλα αθλήματα.

Στην απάντησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε πως η Κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε προτάσεις. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

“Δεν στοχοποιούμε καμία κατηγορία. Προασπίζουμε το σύστημα υγείας, πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την υπερμετάδοση του ιού. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις. Στη Super League 1 εφαρμόζονται τα ευρωπαϊκά πρωτόκολλα, γίνονται τεστ μοριακά ελέγχου κάθε εβδομάδα. Είμαστε ανοικτοί και για τη Super League 2 και για άλλες κατηγορίες, αλλά χωρίς εκπτώσεις στη δημόσια υγεία. Δεν μπορώ να ακούω ότι διαλύεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Υπομονή ένα μήνα. Είναι ώρα ευθύνης, να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Η Κυβέρνηση έρχεται να στηρίξει οικονομικά τις κατηγορίες που πλήττονται”.

sport24.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...