Χαρδαλιάς: Στο «κόκκινο» ο δήμος Αμφιλοχίας

Την παράταση του καθολικού lockdown στην Αττική για -τουλάχιστον- μια εβδομάδα ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Παρασκευής ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας  Νίκος Χαρδαλιάς.Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε εξάλλου πως από αύριο, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, και μέχρι 8 Μαρτίου θα βρίσκονται στο «κόκκινο»  ο δήμος Αμφιλοχίας, η  Λευκάδα (εκτός από το Μεγανήσι), η Θεσπρωτία, η Σύρος, η Σάμος, η Άρτα, το Διδυμότειχο, ο Δήμος Λοκρών, το Ηράκλειο και η Κορινθία.

Ειδικότερα για τον δήμο Αμφιλοχίας οι ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά επιβεβαίωσαν πληροφορίες που διακινήθηκαν από τις πρωινές ώρες .

Στην περιοχή της Αμφιλοχίας είναι γνωστό πως παρουσιάζεται έξαρση των κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα.  Ο Νικος Χαρδαλιάς τόνισε πως τα ενεργά κρούσματα την τελευταία εβδομάδα αυξήθηκαν από τα 15 στα 50.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως στην κλινική covid του Νοσοκομείου Αγρινίου τις τελευταίες ημέρες οι περισσότερες εισαγωγές ασθενών είναι από την περιοχή της Αμφιλοχίας.

Ακόμα, «κόκκινες» παραμένουν  η Κεφαλονιά, η Ηλεία, η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, το Ρέθυμνο, η Θάσος, η Αγιά, ο δήμος Πύδνας Κολινδρού, η Ζίτσα, το Ναύπλιο και η Τανάγρα.

Στην Αμφιλοχία για τις επόμενες ημέρες θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.

Η λειτουργία καταστημάτων εξάλλου θα γίνεται με την μέθοδο της παράδοσης click away. Στα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, καθώς και τα κομμωτήρια, τα καταστήματα περιποίησης και τα βιβλιοπωλεία γίνεται με τη διαδικασία του προκαθορισμένου ραντεβού.

Φωτογραφία Αμφιλοχίας από τη σελίδα From above with drone

Πηγή :agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...