Χαριτωμένα μποτάκια για κορίτσια και ανθεκτικά μποτάκια για αγόρια: Τα παιδικά παπούτσια Crocodilino δίπλα τους σε κάθε μικρή ή μεγάλη περιπέτεια

Τα παιδιά έχουν αστείρευτη ενέργεια και διάθεση για παιχνίδι, εξερεύνηση και σκανταλιές, γι’ αυτό θα πρέπει, ειδικά το χειμώνα, τα παπούτσια τους να μπορούν να ακολουθήσουν κάθε τους έμπνευση χωρίς πρόβλημα! Για το λόγο αυτό όταν σκεφτόμαστε μποτάκια για κορίτσια ή μποτάκια για αγόρια, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι τα παιδικά παπούτσια Funky Monkey.

Και ενώ οι μπόμπιρες χρειάζονται ανθεκτικά μποτάκια για αγόρια που να αντέχουν κάθε τους σκανταλιά, σκαρφάλωμα ή τρέξιμο, οι μικρές μας πριγκίπισσες δίνουν μεγάλη έμφαση και στο στυλ, γι’ αυτό τα μποτάκια για κορίτσια θα πρέπει να είναι επίσης κομψά και girlie.

Δείτε στη συνέχεια μερικές απίθανες προτάσεις από τα παιδικά παπούτσια Funky Monkey που συνδυάζουν μοναδικά την ποιότητα και την ανθεκτικότητα με την κομψότητα και το στυλ!

Σκαρφαλώνουμε πιο ψηλά!

Με τα παιδικά παπούτσια Funky Monkey τίποτα δεν μας σταματά! Ο μικρός σας εξερευνητής μπορεί να σκαρφαλώσει, να πατήσει σε ανισόπεδο έδαφος, να τρέξει και να παίξει ανεμπόδιστος και απόλυτα ασφαλής! Τα μποτάκια για αγόρια με δερμάτινη επένδυση, ελαστικά κορδόνια και αυτοκόλλητο λουράκι velcro, εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή και σταθερό πάτημα σε κάθε του βήμα, ενώ ο ανατομικός πάτος εξασφαλίζει υγιή ανάπτυξη του πέλματος από τα πρώτα κιόλας βήματα! Επιπλέον διαθέτουν τρακτερωτή αντιολισθητική σόλα, που βοηθάει το παιδί να διατηρεί την ισορροπία του και μειώνουν σημαντικά τις πιθανότητες για ατυχήματα και πτώσεις, ακόμα και σε βρεγμένο έδαφος.

Είμαστε σταρ και δεν το κρύβουμε!

Τα παιδικά ανατομικά μποτάκια για κορίτσια, μπορούν να είναι heavy duty και ταυτόχρονα πολύ girlie για να δημιουργήσουν οι μικρές σας σταρ το δικό τους ακαταμάχητο στυλ! Επιλέγοντας παιδικά παπούτσια Funky Monkey μπορείτε να είστε σίγουροι για την τέλεια εφαρμογή τους στο παιδικό πόδι, ενώ η αντιολισθητική σόλα εξασφαλίζει σταθερά βήματα παντός καιρού. Όσο για το σχέδιο, το ουδέτερο μαύρο χρώμα με το ροζ κεντητό αστέρι, είναι ακριβώς ότι ονειρεύτηκαν για τα καινούργια τους παιδικά παπούτσια. 

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό με παιδικά παπούτσια Funky Monkey και επιλέξτε μποτάκια για αγόρια και μποτάκια για κορίτσια κορυφαίας ποιότητας που ξεχωρίζουν.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...