Χλιδάτες διακοπές στο Χονγκ Κονγκ κάνει ο Κουτσολιούτσος

Χλιδάτες διακοπές στο Χονγκ Κονγκ κάνει ο Κουτσολιούτσος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η σύζυγός του, Αικατερίνη, πρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ύστερα απο πιέσεις των νομικών τους, προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή

Στη «Νέα Υόρκη» της Άπω Ανατολής, το μακρινό Χονγκ Κονγκ, βρίσκεται απο την περασμένη Πέμπτη το ζεύγος Δημήτρης και Αικατερίνη Κουτσολιούτσου, πριν δηλαδή ασκηθεί η δίωξη απο τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γ. Δραγάτση για τα δυο κακουργήματα, της απάτης και του ξεπλυματος μάυρου χρήματος, για την υπόθεση της Folli Follie.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο ιδρυτής και η σύζυγος του πρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ύστερα απο πιέσεις των νομικών τους, προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Ειδικότερα, πριν ο οικονομικός εισαγγελέας ασκήσει δίωξη για δυο κακουργήματα (απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος) εναντίον της οικογενείας Κουτσολιούτσου και άλλων επτά ατόμων, ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης. Κουτσολιούτσος και η σύζυγος του Αικατερίνη ταξίδευαν στο μακρινό Χονγκ Κονγκ, μέσω Ντουμπάι.

Πριν λοιπόν παραβιάσουν τους όρους της απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα βρέθηκαν μακριά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες του, ενώπιον του ανακριτή.

Το έργο της ανάκρισης για το τεράστιο σκάνδαλο της Folli Follie που συγκλόνισε το χρηματιστήριο, θα αναλάβει ανακριτής ο οποίος αφου διαβάσει το πολυσέλιδο πόρισμα των 132 σελίδων, θα καλέσει τους διωχθέντες με ποινική δίωξη να απολογηθούν πιθανότατα, εντός του Ιανουαρίου.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/348956-CHlidates-diakopes-sto-CHongk-Kongk-kanei-o-Koytsolioytsos ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...