“Χ”ορταστικό ματς στα Χανιά

Ένα…σπάνιο ματς έγινε στα Χανιά ανάμεσα στον Πλατανιά και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί να μην κέρδισε καμιά απ΄τις δύο ομάδες, όμως από τέτοια παιχνίδια κερδισμένο βγαίνει το ποδόσφαιρο.

Οι Γιαννιώτες αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους και προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με 2-0 μόλις στο 11ο λεπτό ενώ μέχρι  το 20′ είχαν χάσει ακόμα δύο κλασικές ευκαιρίες για να… τελειώσουν το ματς.

Ωστόσο, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κατάφερε να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα και έφερε το ματς στην ισορροπία πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα το 0-2 να γίνει 2-2…

Μάλιστα, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου  οι γηπεδούχοι πέτυχαν και την ανατροπή, αφού έκαναν το 3-2, όμως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 και στο τέλος να χάσει μεγάλες ευκαιρίες για να αποδράσει με το «διπλό» από τα Χανιά.

Το τελευταίο εικοσάλεπτο ήταν όλο για τους φιλοξενούμενους, με τους Μαμπουλού, Κόντε και Ζάιρο να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για την εκτός έδρας νίκη, αλλά ήταν ο Σωτηρίου αυτός που κράτησε τον βαθμό για τους γηπεδούχους.

Η διακύμαναση του σκορ: Κόντε (9΄) το 0-1, Τζιμόπουλος (11΄) το 0-2, Γιακουμάκης (32΄) το 1-2, Κάργας (40΄) το 2-2, Σίγκνεβιτς (51΄) το 3-2 και Κόντε (58΄) το τελικό 3-3.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Πριντέτα, Μπανανά, Κάργας, Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (72′ Μαραγκός), Μανούσος (86′ Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (81′ Γιορέντε).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Κούτρης, Τζημόπουλος, Κοζορώνης (57′ Μαμπουλού), Ακόστα (86′ Κοροβέσης), Βιντάλ (62′ Γιάκος), Ζάιρο, Κόντε.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...