Χρέη δημοσιογράφου η Νατάσα Καραμανλή

Χρέη δημοσιογράφου η Νατάσα Καραμανλή
Τους τρόπους με τους οποίους μία γυναίκα μπορεί να περιορίσει τις πιθανότητες να νοσήσει από την ασθένεια του καρκίνου του μαστού, αναλύει στη στήλη «Υγεία» του περιοδικού Hello η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, η οποία τον τελευταίο έναν χρόνο έχει πάρει την ειδικότητά της ως γενική χειρουργός και χειρουργός του μαστού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η Νατάσα Καραμανλή υπογράφει το άρθρο με το πατρικό της επώνυμο, απεμπλέκοντας πλήρως την επιστημονική και επαγγελματική της υπόσταση από τη θητεία της πρώτης κυρίας.

Η Νατάσα Καραμανλή μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητάς της ως χειρουργού, συνέχισε τη μετεκπαίδευσή της στο αντικείμενο της χειρουργικής μαστού.Στη συνέχεια εντάχθηκε στο επιστημονικό προσωπικό της Μονάδας Μαστού της Α’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».Στο πλαίσιο μάλιστα της δυνατότητας που δίνει σε ειδικευμένους γιατρούς η μονάδα, η Ν. Καραμανλή επισκέπτεται το νοσοκομείο δύο με τρεις ημέρες την εβδομάδα, βλέποντας ασθενείς και διενεργώντας εξετάσεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...