Χρήστος Καλογερόπουλος: Ποιος είναι ο νέος επικεφαλής της Πυροσβεστικής στην Αιτωλοακαρνανία-η εμπειρία στη ΔΑΕΕ

Νέος διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Αιτωλοακαρνανίας αναλαμβάνει ο Χρήστος Καλογερόπουλος. Διατέλεσε διοικητής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και υπήρξε επικεφαλής των ερευνών για την πύρινη τραγωδία στο Μάτι.

Στο βαθμό του Αρχιπυράρχου προάγεται ο Aγρινιώτης διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Αιτωλοακαρνανίας, Χριστόφορος Μπόκας, ο οποίος και αναλαμβάνει από την 1η Φεβρουαρίου την διοίκηση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.Στη θέση του θα αναλάβει στην Αιτωλοακαρνανία ο Πύραρχος κ. Χρήστος Καλογερόπουλος

Ο Χρήστος  Καλογερόπουλος ερχεται από τη Ζάκυνθο όπου υπήρξε επικεφαλής για 11 μήνες. Είναι έμπειρος αξιωματικός που ξεκίνησε από τον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών  ενώ βρέθηκε και στην Π.Υ. Πολύγυρου αλλά και στο Ανακριτικό Αθηνών.

Κράτησε μάλιστα το τιμόνι και στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για μια τριετία.  Η τραγωδία της 23ης Ιουλίου 2018 στο Μάτι ωστόσο είχε την επιρροή και στη δική του σταδιοδρομία καθώς υπήρξε επικεφαλής των ερευνών.

Όταν μετακινήθηκε από τη ΔΑΕΕ  στον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών υπήρξαν δημοσιεύματα που συνέδεαν τη μετακίνηση με λάθους χειρισμούς στην έρευνα ωστόσο έγινε γνωστό πως αυτή αποφασίστηκε έπειτα από δικό του αίτημα στην ηγεσία του Σώματος, για προσωπικούς λόγους.

agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...