Χρήστο Φλέγγας:Δεν λέμε “αντίο”…

Δεν λέμε “αντίο”…

Μετά απο δύο χρόνια ως προπονητής της ομάδας,ολοκληρώνεται για μένα μια σημαντική περίοδος στην οικογένεια του Απόλλωνα Ευπαλίου Tihio Race.
Η αποχώρηση μου από την ομάδα είναι μια συνειδητή απόφαση,ο λόγος της οποίας αφορά στην προσωπική μου ζωή.
Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ σε αυτή τη σπουδαία ομάδα .
Επιτρέψτε μου, με απέραντο σεβασμό και εκτίμηση προς όλους όσους απαρτίζουν την οικογένεια του Απόλλωνα Ευπαλίου Tihio Race,να αναφερθώ προσωπικά στον πρόεδρο της ομάδας κο Γιάννη Κούγια που ενω η ηγεσία της ήταν και για τον ίδιο ένα νέο ξεκίνημα ,δεν δίστασε να με εμπιστευτεί στη αρχή της προπονητικής μου πορείας , αναθέτοντάς μου αυτόν τον σημαντικό και υπεύθυνο ρόλο. Τις ευχαριστίες μου στους κυρίους Κώστα Τσιούστα και Θοδωρή Ζέρβα(με τον οποίο αξίζει να σημειώσω ,πως βιώναμε και όχι μόνο μοιραζόμασταν, όλες τις στιγμές της ομάδας),διότι η πρώτη γνωριμία που η διοίκηση δέχτηκε και πραγματοποίησε μαζί μου,οφείλεται στις δικές τους συστάσεις και εισηγήσεις.
Να ευχαρίστησω, όλο το τεχνικό επιτελείο για την άψογη συνεργασία μας.
Ευχαριστώ απο καρδιάς τους ποδοσφαιριστές,τους πραγματικούς ήρωες,διότι τα αποτελέσματα και η σπουδαία πορεία της ομάδας είναι το αποτέλεσμα των ικανοτήτων και της σκληρής δουλειάς τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φιλάθλους που αγάπησαν και υποστηρίζουν την ομάδα με κάθε τρόπο καθώς και την οικογένειά μου, που είναι πάντα δίπλα μου.
Δεν θα μπορούσα στο σημείο αυτό να παραλείψω και να μην ευχαριστήσω και όλους όσους με αμφισβήτησαν γιατί με έκαναν πιο δυνατό.
Αποχωρώ με το συναίσθημα ενός ολοκληρωμένου καθήκοντος για όλα αυτά που καταφέραμε μαζί,αλλά και αισθανόμενος υπερηφάνεια και συγκίνηση που συντέλεσα και εγώ, ως προπονητής αυτής της ομάδας,στην μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του Απόλλωνα Ευπαλίου Tihio Race ,που είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική.
Εύχομαι απο καρδιάς υγεία,καλή αγωνιστική πορεία στην ομάδα μας,κάθε επιτυχία στους νέους της στόχους και εκπλήρωση κάθε προσωπικής και αθλητικής επιδίωξης σε όλους.
Σας αποχαιρετώ με τις καλύτερες αναμνήσεις και ίσως κάποια στιγμή “στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε”…

Ευχαριστώ για όλα ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ TIHIO RACE!!!

Χρήστος Φλέγγας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...