Χρηματιστήριο: Με ισχυρές ανοδικές τάσεις το άνοιγμα της συνεδρίασης

Χρηματιστήριο: Με ισχυρές ανοδικές τάσεις το άνοιγμα της συνεδρίασης
Χρηματιστήριο: Με ισχυρές ανοδικές τάσεις το άνοιγμα της συνεδρίασης

Ισχυρές ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να προσεγγίζει τα επίπεδα των 650 μονάδων.

Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος βρίσκονται οι τραπεζικές μετοχές. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 648,55 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,97%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 5,59 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 2,01%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 1,62%.

Οι μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης στο Χρηματιστήριο
‘Ανοδο σημειώνουν όλες οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης και τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Εθνικής (+5,26%), της Alpha Bank (+4,79%), της ΕΧΑΕ (+3,70%), της Eurobank (+3,46%) και της Ελλάκτωρ (+3,45%).

Ανοδικά κινούνται όλοι οι επιμέρους δείκτες και τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τραπεζών (+4,61%), των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+3,21%) και του Πετρελαίου (+2,37%).

Ανοδικά κινούνται 56 μετοχές, 4 πτωτικά και 8 παραμένουν σταθερές. Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Κυριακούλης +11,00% και Space Hellas +5,94%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Τεχνική Ολυμπιακή -2,15% και Mαθιός Πυρίμαχα -1,54%.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...