Χριστίνα Σταρακά: «Στις 25 Ιουνίου η Αιτωλοακαρνανία θα πρωταγωνιστήσει με το ΠΑΣΟΚ στην πολιτική ανατροπή!»

Στη διευρυμένη συνάντηση εργασίας της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο συμμετείχε η υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά.

Η κ. Σταρακά συνεχάρη όλες και όλους για το εκλογικό αποτέλεσμα που πέτυχε το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία στην κάλπη της 21ης Μαΐου. Τόνισε ότι «ο γαλάζιος χάρτης δεν είναι προϊόν της προσφοράς της Νέας Δημοκρατίας στον ελληνικό λαό. Είναι αποτέλεσμα του τρόπου και του ύφους της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πράγματα είναι απλά: όποιος περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ να βρει την απάντηση στη ΝΔ, θα βλέπει τον χάρτη μπλε για πολλά χρόνια. Όποιος θέλει σοβαρή απάντηση στη ΝΔ, πρέπει να κοιτάξει στο ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να γυρίσει και να εμπιστευτεί ξανά το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα είναι η πραγματική, προοδευτική, αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης. Ξέρουμε να κυβερνάμε. Είμαστε σοβαροί. Είμαστε προοδευτικοί.»

Υποστήριξε ότι η ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ «θέλει πολλή δουλειά και να επενδύσουμε σε δύο βασικά όπλα: χαμηλούς τόνους και προγραμματικό λόγο».

Απεύθυνε κάλεσμα, όπως είπε χαρακτηριστικά, σε «κάθε δημοκράτη προοδευτικό Έλληνα να έρθει μαζί μας σε αυτό τη νέα πορεία. Στο κοινό μας σπίτι, το ΠΑΣΟΚ! Να ξαναπιάσουμε μαζί το νήμα της Ιστορίας. Γιατί αντίπαλος αυτής της παράταξης είναι η παντοδυναμία της Συντήρησης. Η σύγχρονη Κεντροαριστερά είναι εδώ, με το σύγχρονο ΠΑΣΟΚ, ενωμένο και δυνατό, πιο πολύ από ποτέ σε αυτήν τη νέα πορεία».

Όπως είπε «πρέπει να πείσουμε τον κόσμο μας ότι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι κοινωνικά και πολιτικά χρήσιμη. Είναι το όπλο των πολλών, για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη, πιο δίκαιη. Αν η πρώτη νίκη μας έδωσε ένα πρώτο χαμόγελο, η επόμενη νίκη θα δώσει χαμόγελο σε όλο τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Είναι χρέος μας αυτό. Για αυτό, αγώνα, δύναμη, ενότητα και είμαι σίγουρη ότι μετά το πρώτο βήμα έρχεται η μεγάλη νίκη στις 25 Ιουνίου! Στις 25 Ιουνίου η Αιτωλοακαρνανία θα πρωταγωνιστήσει στην πολιτική ανατροπή!».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...