Χριστουγεννιάτικο δέντρο για… τρολάρισμα στην Καψοράχη

Ίσως ένα από τα πιο αφαιρετικά δέντρα που έχουμε δει ανά την ελληνική επαρχία είναι το χριστουγεννιάτικο της φωτογραφίας στην Καψοράχη, δεν χωράει αμφιβολία. Υπάρχει όμως και ιστορία αφού είναι ένα δέντρο «τρολ»!

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, τοποθετήθηκε στην συγκεκριμένη πλατεία που κατ’ ευφημισμόν λέγεται «πλατεία Δημοκρατίας» αφού δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο για το χωριό από τον δήμο Αγρινίου.

Ο πρόεδρος του χωριού πήρε και τοποθέτησε ένα μεγάλο, κανονικό στην κεντρική πλατεία του χωριού ενώ το συγκεκριμένο μπήκε σε αυτό το σημείο, μάλιστα φρόντισαν κάποιοι να κάνουν την ανάλογη ανάρτηση στο facebook και η… τρολιά ήταν έτοιμη! Το παρουσίασαν ως το επίσημο δέντρο του χωριού και μάλιστα δέχτηκαν και πολλές ευχές.

Μιλάμε για οικιακό δέντρο, κάπως… ξέμπαρκο για υπαίθριο χώρο κι ένα βασανιστικό ερώτημα θα ήταν πού βρίσκεται η μπαλαντέζα για τα φώτα.

Αν κάποιος θελήσει να το φορτώσει στο αυτοκίνητο και να το πάρει στο αμάξι του; Μήπως είναι πριτσινωμένο στο έδαφος με κάποιον αθέατο τρόπο; Το αστέρι στην κορυφή είναι με λαμπάκια ή είναι λούτρινο, σαν το υλικό που φτιάχνουν τα αρκουδάκια και τα πουφ του Αγίου Βαλεντίνου;

Ειλικρινείς οι απορίες μας και τις καταθέτουμε ήρεμα…

ο (υ)περαστικός agrinionews



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...