Χριστουγεννιάτικο κουπόνι με Mega Booster από τον ΟΠΑΠ και στην Championship και στο ΝΒΑ!

ΟΠΑΠ

Οι Άγγλοι παίζουν μπάλα και στις γιορτές. Πολλά δυνατά παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της Boxing Day. Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, ποντάροντας στο Χριστουγεννιάτικο κουπόνι του ΟΠΑΠ, χάρη στο Mega Booster.

Η Premier League είναι ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που παίζονται στο Mega Booster. Στη σχετική λίστα προστέθηκε και η Championship. Έτσι οι επιλογές αυξάνονται για τους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα», για να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη, ποντάροντας στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Με το Mega Booster επιλέγοντας τουλάχιστον 3 αγώνες (πριν από την έναρξή τους) με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω, από τα πρωταθλήματα της Premier League και της Championship, οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν την ευκαιρία να εισπράξουν επιπλέον κέρδη από 5% έως 100%!  Συγκεκριμένα, οι 3άδες δίνουν extra κέρδη +5%, οι 4άδες +10%,  οι 5άδες +15%, οι 6άδες +20%, οι 7άδες +25%, οι 8άδες +30%, οι 9άδες +50% και οι 10άδες και πάνω +100%!

Το Mega Booster παίζει και μπάσκετ όχι μόνο στη Euroleague αλλά πλέον και στο NBA! Επιλέγοντας τουλάχιστον 4 αγώνες από την Euroleague και το NBA οι τυχεροί του «Πάμε Στοίχημα» διεκδικούν επιπλέον κέρδη +10% για τις 4άδες, +20% για τις 5άδες, +30% για τις 6άδες, +50% για τις 7άδες και +100% για τις 8άδες και πάνω! 

Το Χριστουγεννιάτικο κουπόνι του ΟΠΑΠ έχει πολλές στοιχηματικές επιλογές και δίνει επιπλέον κέρδη χάρη στο Mega Booster, αλλά και άμεση απόδοση μετρητών στους νικητές.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...