Χρυσανθόπουλος :Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά κοιτάζοντας στα μάτια όλους, έχοντας ήσυχη την συνείδηση μου

Ένας κύκλος πολυετούς ενασχόλησης μου με την ομάδα της πόλης μας, τον αγαπημένο μας ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΑ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

Το ποσό μεγάλη ή όχι ήταν η προσφορά μου στον σύλλογο το αφήνω στην κρίση των φιλάθλων και της ιστορίας.

Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά κοιτάζοντας στα μάτια όλους, έχοντας ήσυχη την συνείδηση μου, παρόλο που «κάποιοι» έφθασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν την προσπάθεια τόσων χρόνων για το καλό της ομάδας μας. Από την στιγμή που συνειδητοποίησα ότι για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια προσφοράς, κάποιοι τα μηδενίσαν όλα, για μένα «ΤΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ», η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει. Όταν όμως φτάνουν και στο σημείο να αγνοούν θεμελιώδεις κανόνες που η ίδια η ηθική υπαγορεύει τότε υπάρχει πρόβλημα….Όσο και αν με πλήγωσαν κάποιες συμπεριφορές δεν κακολογώ κανέναν. Δεν θα ανεχθώ όμως άλλη «λάσπη» προς το πρόσωπο μου ,που μεθοδευμένα οι ίδιοι κύκλοι διοχετεύουν εναντίον μου και θα δώσουν απαντήσεις εκεί που πρέπει. 
Θέλω τέλος, να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και φίλους μου που συνεργαστήκαμε τόσα χρόνια.
Τις εκάστοτε Δημοτικές Αρχές, τους επιχειρηματίες της πόλης και τους χορηγούς για την στήριξη τους στην ομάδα. Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Ν. Αιτωλ/νιας κ. Παπαχρήστο για την αμέριστη συμπαράσταση του στην ομάδα μας, όπως και όλους τους συνεργάτες και υπαλλήλους της ένωσης. Ξεχωριστά όμως θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου προς τους φιλάθλους της ομάδας μας, που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν στο πλευρό μας.

 Με εκτίμηση, Λάμπρος Χρυσανθόπουλος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...