Στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» παραχώρησε συνέντευξη η ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τον συνάδελφό της, Χάρη Ρώμα και πώς εκείνος της στάθηκε όταν αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.

«Σε μια δύσκολη στιγμή μου, με άκουσε στο τηλέφωνο που μιλούσα για ένα πρόβλημα υγείας που είχα στο σπίτι μου. Με φώναξε κατευθείαν να με βοηθήσει. Με έστειλε ο ίδιος σε γιατρό, αν και ήμασταν ακόμα στο πρώτο έτος της σειράς. Ο χαρακτήρας του με έχει εντυπωσιάσει», είπε η ηθοποιός

Σε ότι αφορά την συνεργασία της με τον Χάρη Ρώμα και την συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς», η Χριστίνα Τσάφου σχολίασε πως: ««Έχω περάσει πάρα πολύ καλά στο Καφέ της Χαράς. Ο Χάρης Ρώμας είναι ένας κύριος, ένας τζέντλεμαν».

Η προσπάθεια της να μην κάνει κακομαθημένο το γιο της

Η Χριστίνα Τσάφου αναφέρθηκε στην συνέχεια στη μητρότητα και τις σχέσεις που έχει με τον γιο της. «Ήθελα πολύ να γίνω μητέρα και μάλιστα, ήθελα να κάνω πολλά παιδιά. Δεν μπόρεσα, όμως. Έχω ένα παιδί μόνο. Προσπάθησα να μεγαλώσω τον γιο μου σαν να έχω κι άλλα, για να μην τον κάνω κακομαθημένο και να μην είμαι κι εγώ μια αρρωστημένη μάνα», είπε κλείνοντας η Χριστίνα Τσάφου.

newsbeast.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...