Χωρίς νικητή το Άρης – Α.Ε. Μεσολογγίου…Φωτό

DSC_0046Άρης Αιτωλικού – ΑΕ Μεσολογγίου 0-0

Ισόπαλο 0-0 έληξε το τοπικό Αιτωλοακαρνάνικο ντέρμπι για την 16΄Αγωνιστικής  του 5ουομίλου της  Δ Εθνικής κατηγορίας μεταξύ τον ομάδων του Άρη Αιτωλικού και της ΑΕ Μεσολογγίου το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού.

Το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία 500-600 φιλάθλων και σε αυτό συνέβαλε και οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα του παιχνιδιού.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Άρη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι με μια ελαφρά υπεροχή στο κέντρο δημιούργησε  3-4 καλές ευκαιρίες που όμως δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα τον φιλοξενούμενων Δουλιώτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του παιχνιδιού άλλαξε με την ΑΕΜ να βρίσκει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο (που παρεμπιπτόντως από τις συνεχείς βροχοπτώσεις και την ελλιπή ως μηδαμινή συντήρηση, είναι θέμα χρόνου να μείνει μονό το χώμα σε λίγο καιρό)έκανε αισθητή την παρουσία του στη περιοχή του Ζέρβα, χωρίς όμως να μπορέσει να μετουσιώσει κάποια ευκαιρία σε γκολ.

Το τελικό σφύριγμα του κ.Μπλούνα αφήνει και στους δυο μια πικρόγλυκη γεύση βάση και τον σημερινών αποτελεσμάτων, με τον Άρη να βρίσκεται στην 6΄θέση μαζί με την ΑΕ Καραϊσκάκης  με 19 βαθμούς, και την ΑΕΜ στην πρώτη με 30 βαθμούς χωρίς να μπορέσει να εκμεταλλευτή το στραβοπάτημα των Τρικάλων στο γήπεδο του ώστε να διευρύνει την διαφορά τον 6 Βαθμών.

Διαιτητές: Μπλούνας – Καραγιάννης – Κουτσόβουλος

Άρης Αιτωλικού: (Αντώνης Ζήκος) Ζέρβας, Καλοκαίρης, Χονδρογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Γρηγοριάδης, Πατσέας, Τσάμης, Μάνθος (82’Τσίρκας), Κόκκάλης (70’Τσαμαλής), Γαβρίνας, Καβαλιέρης.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Σταμάτης Σαρρής) Δουλιώτης, Καντάνης, Νούλας Β, Καβαλλάρης, Πελέκης, Δενδρινός, Πετσίνης (63’Τσιούνης), Μπαλαούρας, Πέντσας, Καρακίτσος (88’Μακρής) Φάτσαλης (56’Τηλιγάδας).

aitosports.gr

Μιχάλης Δημητρίου

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...