Χωρίς την παρουσία της αντιπολίτευσης αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews να διεξαχθούν οι τρεις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου που είναι προγραμματισμένες για τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου

Αιτία ο τρόπος που συνεχίζουν να διεξάγονται τα δημοτικά συμβούλιο (με τηλεδιάσκεψη).Οι δημοτικές παρατάξεις είχαν προκρίνει και εφόσον τα πρωτόκολλα το επιτρέπουν, τις μεικτές συνεδριάσεις(παρουσία εμβολιασμένων ή νοσήσαντων και τηλεδιάσκεψης).

Μετά τη συνεδρίαση του Απολογισμού πεπραγμένων που διεξήχθη στην Παπαχαραλάμπειο,φαινόταν ότι κάτι θα άλλαζε στον τρόπο διεξαγωγής.Οι τρεις ωστόσο προσκλήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας έκαναν λόγο αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση της τηλεδιάσκεψης.

Οι παρατάξεις αντέδρασαν στον πρόεδρο του σώματος ο οποίος έπειτα από συνεννοήσεις επέμεινε στον αρχικό τρόπο διεξαγωγής (Τηλεδιάσκεψη).

Άρα σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα βαδίζουμε προς ένα δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας με σημαντικά θέματα όπως ο Προυπολογισμός και το Τεχνικό,με την αντιπολίτευση απούσα και ανακοινώσεις διαμαρτυρίας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...