Χώρισαν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1. Ο γιος του πρωθυπουργού και η Ελληνίδα τενίστρια δεν είναι πια ζευγάρι και η σχέση τους φαίνεται να έλαβε τέλος πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σπουδάζει στην Αμερική και αυτή την περίοδο βρίσκεται στις Βρυξέλλες και η Μαρία Σάκκαρη ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο λόγω του τένις. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, ανέφερε ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι. Είναι ρεπορτάζ, αλλά μετά από έναν μήνα ξαναφουντώνει ο έρωτας. Το ξέρουμε εμείς αυτό;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω να έχουν πέσει και στα πατώματα».

Η τελευταία κοινή φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Μαρίας Σάκκαρη δημοσιεύτηκε στα social media στα τέλη Νοεμβρίου. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2021. Η Μαρία Σάκκαρη είχε αναφέρει στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ πως «ο Κωνσταντίνος είναι πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Κώνσταντίνο. Η στήριξή του στο απαιτητικό της ταξίδι στο Roland Garros ήταν κάτι παραπάνω από έμπρακτη. Παίζει πολύ ωραίο τένις, έπαιξε και μέσα σε γήπεδο του Roland Garros. Έχει πολύ καλό σερβίς, έχει τύχει να παίξουμε και μαζί και είμαι σίγουρη ότι θα παίξουμε ξανά στο μέλλον».

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα υπάρξει επανασύνδεση για τους Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Μαρία Σάκκαρη.

Πηγή: reader.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...