Χώρισε πολύ γνωστό ζευγάρι μετά από τέσσερα θυελλώδη χρόνια ευτυχίας!

Χώρισε πολύ γνωστό ζευγάρι μετά από τέσσερα θυελλώδη χρόνια ευτυχίας!
Η είδηση έσκασε σαν βόμβα, και κανείς δεν φανταζόταν το άδοξο τέλος αυτής της σχέσης.

Πηγές λένε πως το πρωί των 27ων γενεθλίων του, ο Pattinson βρήκε μηνύματα του παντρεμένου σκηνοθέτη Rupert Saunders στο κινητό της Stewart, με τον οποίο η νεαρή ηθοποιός είχε γνωριστεί στα γυρίσματα του ‘Snow White’ πριν ένα χρόνο. Το ειδύλλιο που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο τότε είχε ως αποτέλεσμα τον χωρισμό του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πληγωμένος για δεύτερη φορά Robert, αποφάσισε αμέσως να φύγει από το σπίτι της συντρόφου του και να δώσει κι ένα οριστικό τέλος στην 4χρονη σχέση τους. Το περιστατικό έγινε όταν η Stewart ήταν στο ντουζ κι ο Pattinson έψαχνε πώς να βγάλει μία φωτογραφία με το κινητό της, όταν εκείνη την στιγμή ‘ήρθε’ το μήνυμα του Saunders.

Όπως φαίνεται η Stewart παρακάλεσε τον Pattinson να μην φύγει όμως εκείνος ήταν αποφασισμένος, ζητώντας της μάλιστα να μην έρθει στο πάρτυ γενεθλίων που ετοίμαζε το ίδιο βράδυ για τους φίλους του.

Φίλοι του ηθοποιού λένε πως ο Pattinson έχει εκνευριστεί πάρα πολύ από το γεγονός και παρά τις προσπάθειες της Stewart να τον προσεγγίσει με μηνύματα και τηλεφωνήματα, εκείνος είναι αποφασισμένος και θεωρεί ασυγχώρητο το γεγονός ότι εξακολουθεί να υπάρχει επικοινωνία με τον σκηνοθέτη, παρά τα όσα είχαν γίνει πέρσι.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...